Nem csak az alapján.Az időfutam alapján a dán "gyerek" jobb formában van.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem csak az alapján.Az időfutam alapján a dán "gyerek" jobb formában van.
Szerintem meg amennyit most 'hagytak' előnyt nekik, az pont annyival több, hogySzerintem elég kevesen tudják a tényeket de legalább lehet egyet konteózni.
Kicsit zanzán, mert próbáltam tömören összefoglalni a "gondolatom".
Azzal számolhatnak, hogy holnap el tudnak menni és le tudják dolgozni, még az Jumbo túl sokat tett bele a mai napba mint egyénileg, mint csapatszinten.
Ma két Jumbós az első háromban. 4 Jumbós az első 25-ben és 2 UAE-s (És ne feledjük, hogy Yates-nek is mennie kellett, mert a 3. hely még veszélyben van és a csapat világranglistára is rámennek, amibe sokat érne a 3. hely is, tehát az nem volt kívánságműsor.) Ennyire jobbak a Jumbósok? Mezőnyben ekkora különbség nem mutatkozott meg szerintem. /a 15 és 16. helyezett Laengen és Majka utánuk a legjobb UAE-s a 47 és 53 idővel./
De ha nem is tervezett; a 30 másodperces különbség is majdnem olyan ledolgozhatatlan lenne, mint a mostani 1'48''. Hisz a Jumbonak csak az UAE után kell menni elég laza időkülönbséggel holnap, utána már szinte nulla az esély ekkora különbség ledolgozására. Akkor inkább maradjon Pogiban kraft és egyedül így van egyáltalán (valamekkora) esélye holnap.
Lehet, hogy már annyira unja a szénhidrát betöltő rizst, hogy ez motiválja, hogy minél hamarabb mondhassa, hogy : Pá rizs!Persze. És egészen tegnap előttig meg csak ledolgozott a hátrányából.
Plusz mindig kilőtt a cél előtt kb.
Szerintem meg ma reggel Pogi is kapott extra rántottát, de Vingegaard-nál kicsit túltolták...
Meg mi az már, hogy kulacs se kellett neki? Mindenki más meg ivott, mint a gödény.
Ahaaa....
Azért legalábbis gyanús.
Ennyivel nem jobb.Nem csak az alapján.
Már a vasárnapot is látványosan jobban bírta.Ennyivel nem jobb.
Főleg nem így, egyik napról a másikra.
Miért, 30-45 másodperc ledolgozható lenne? Az eddig látottak alapján nem.Szerintem meg amennyit most 'hagytak' előnyt nekik, az pont annyival több, hogy
ledolgozni nem fogják tudni, még ha kicsit fáradtabbak is ettől a Jumbosok holnap.
Egyébként meg már nincs olyan sok hátra, hogy ekkora különbséget direkt bevállaljanak.
Ó persze, azért hagyta ott nem egyszer V-t a cél előtt...Már a vasárnapot is látványosan jobban bírta.
Miért, 30-45 másodperc ledolgozható lenne? Az eddig látottak alapján nem.
Egy jó ideje így a 10 körül vannak emlékeim szerint.Miért, az eddigi 30 másodperceket nem dolgozta le 10-re?
Mégse tudott érdemben ellépni. Egyszerűen nem jön be, hogy a végén szerezzen másodperceket. Pogi robbanékonyabb, de Vingegaard meg jobban hozza a hosszabb tempókat és végső eredmény végül hasonló.Meg játszottak ott a támadás, mégse, mégis -sel.
Mennyit is vert rá? 4 másodpercet? Aztán másnap meg rajta hoztak 1-et. Jelentős különbség nincs, nüansznyi eltérések inkább, ezért is furcsa az ekkora különbség. Igen persze el lehet sürni, hogy két tojásból evett rántottál, Pogi meg egyből, a többieknek meg max a kávé főtt le; de majd ha bebizonyosodik, addig meg ott az időkülönbség és a kérdőjelek.Ó persze, azért hagyta ott nem egyszer V-t a cél előtt...
Ezt mondom én is.Egy jó ideje így a 10 körül vannak emlékeim szerint.
Mégse tudott érdemben ellépni. Egyszerűen nem jön be, hogy a végén szerezzen másodperceket. Pogi robbanékonyabb, de Vingegaard meg jobban hozza a hosszabb tempókat és végső eredmény végül hasonló.
Mennyit is vert rá? 4 másodpercet? Aztán másnap meg rajta hoztak 1-et. Jelentős különbség nincs, nüansznyi eltérések inkább, ezért is furcsa az ekkora különbség. Igen persze el lehet sürni, hogy két tojásból evett rántottál, Pogi meg egyből, a többieknek meg max a kávé főtt le; de majd ha bebizonyosodik, addig meg ott az időkülönbség és a kérdőjelek.
Hát elég nagy görénység ilyet csinálni, az holtbiztos.Most futottam bele ebbe az indexes tenisz-hírbe, hogyaszongya:
Forrong a sportvilág a magyar teniszező viselkedése miatt
Fair play díjra aligha jelölik majd Tóth Amarissát a Hungarian Openen mutatott teljesítményét követően.index.hu
Most hogy ez Tóth Kiara vagy Tóth Amarissa, azt nem tudom, de én a linkelt videon egyetlen(!) őslakos magyar embert sem látok, csak ilyen keleti arcokat (incl bíró-labdaszedő-közönség). Ennyire az ázsiai eredetű magyaroknál összpontosul a női tenisz? Ez nekem új.
Mindenesetre kínos ezt az egészet nézni.
Elvileg nem egészen úgy zajlott, mint elsőre lefestették.Hát elég nagy görénység ilyet csinálni, az holtbiztos.
Most futottam bele ebbe az indexes tenisz-hírbe, hogyaszongya:
Forrong a sportvilág a magyar teniszező viselkedése miatt
Fair play díjra aligha jelölik majd Tóth Amarissát a Hungarian Openen mutatott teljesítményét követően.index.hu
Most hogy ez Tóth Kiara vagy Tóth Amarissa, azt nem tudom, de én a linkelt videon egyetlen(!) őslakos magyar embert sem látok, csak ilyen keleti arcokat (incl bíró-labdaszedő-közönség). Ennyire az ázsiai eredetű magyaroknál összpontosul a női tenisz? Ez nekem új.
Mindenesetre kínos ezt az egészet nézni.
Vannak kijelentések, amiken nem fog az idő… hát, ez nem egyike azoknak.A foci szurkolóknak részvétem. Esetleg valaki szóljon fel, hogy kaparjanak elő gyorsan még pár száz milliárdot a költségvetésvből, a nagyja mehet a Fradinak. Aranyat ér minden "befektetett" forint...