És nem elég demokratikusak, nem ismerik el az LMBTQ jogokat.amúgy ki a franc akart katarba menni vbre? dög meleg van és még sörözni sem lehet
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És nem elég demokratikusak, nem ismerik el az LMBTQ jogokat.amúgy ki a franc akart katarba menni vbre? dög meleg van és még sörözni sem lehet
Lengyelország - Magyarország 1:2
Egy már tét nélküli meccsen.
mondjuk illik a személyiségéhezRomán állampolgár lesz Sidi Péter
Sidit a Magyar Sportlövők Szövetsége (MSSZ) korábban két évre eltiltotta a versenyzéstől.index.hu
azért írtak történelmet is. náluk volt az első mongol játékos aki profi lett itt európában36 milliárd ment a Puskás AkadémiáraEgyetlen mondattal értékelte az emberi erőforrások minisztériuma a 10 éves a TAO-rendszert
Közel ezermilliárd forint ömlött sportklubokhoz 2011 óta.444.hu
És ebből lett talán 3 válogatott kerettag. Hát, elég drágák, ebből egy középerős csapatot szinte lehetett volna venni.
Én meg saját pénzből sportolhatok a méregdrága teremben. Már, ha van.36 milliárd ment a Puskás AkadémiáraEgyetlen mondattal értékelte az emberi erőforrások minisztériuma a 10 éves a TAO-rendszert
Közel ezermilliárd forint ömlött sportklubokhoz 2011 óta.444.hu
És ebből lett talán 3 válogatott kerettag. Hát, elég drágák, ebből egy középerős csapatot szinte lehetett volna venni.
Egyszerűen nem tehetnek arról, hogy az anyjuk egy kikötői lotyó zabigyereke volt. Egyszerűen röhej, hogy a versenysportba nyomjuk a pénzt,a tömegsport meg le van... sajnálva.Én meg saját pénzből sportolhatok a méregdrága teremben. Már, ha van.
Röviden és tömören, a jó kurva anyjukat azt.
Én meg havi ezer forintért (heti két edzés) az ingyenes teremben.Én meg saját pénzből sportolhatok a méregdrága teremben. Már, ha van.
Kb. én is ilyesmi miatt hagytam abba focit, mert kb. az mentalitás az volt, hogy birkózás ment a pályán.Mert a sport formálja a jellemet.Újabb volt úszója szólalt meg az edzőről: „Már jobban gyűlöltem Turi Györgyöt, mint amennyire szerettem úszni.”
Kegyetlen verésekkel, miatta abbahagyott karrierrel vádolják Turit, de már Széchy neve is előkerült.telex.hu
(tesóm azért hagyta abba a röplabdát 12 évesen, mert az edző összeragasztotta a két kezét szigetelőszalaggal, mert rosszul fogadott a versenyen pár labdát, és hiába kérte sírva hogy már lilul, szedje le. Azon a versenyen ahol azért indították őket, hogy a felnőtt csapat játszhasson, 12 évesen ők voltak a gyerek-serdűló-kadett csapatt, három meccse volt egyben minden versenynapon, a 18 évesek nyilván lebombázták őket a pályáról, délután már csak szédelegtek)
"Ijesztő jelenet akasztotta meg a Reading-Sheffield United mérkőzést. Az angol másodosztályú találkozó nem sokkal a mindent eldöntő gól után szakadt félbe 13 percre, amikor John Fleck váratlanul összecsuklott a pályán. Az orvosok azonnal berohantak ellátni a futballistát, majd a legközelebbi kórházba siettek a skót válogatott középpályással."Rätselhafte Herzerkrankungen im Fußball
Ungewöhnlich viele Fußballspieler aus dem Profi- und dem Amateurbereich sind in der jüngsten Zeit kollabiert.www.berliner-zeitung.de
egyre több ilyen van"Ijesztő jelenet akasztotta meg a Reading-Sheffield United mérkőzést. Az angol másodosztályú találkozó nem sokkal a mindent eldöntő gól után szakadt félbe 13 percre, amikor John Fleck váratlanul összecsuklott a pályán. Az orvosok azonnal berohantak ellátni a futballistát, majd a legközelebbi kórházba siettek a skót válogatott középpályással."
A skót válogatott középpályás összeesett a meccs közben | Rangadó
Azonnal kórházba kellett szállítani.rangado.24.huJohn Fleck: Sheffield United midfielder 'conscious' when taken to hospital after collapse at Reading
The Sheffield United midfielder received urgent medical care on the pitch before being taken to hospital; the 30-year-old was on his feet and using an oxygen mask before being stretchered off, with play halted for almost 11 minutes against Readingwww.skysports.com