G
Már senki, lejárt a szezon. De elég volt az utolsó futam utolsó körét megnézni, abban volt a lényeg.ki a fene néz 2021-ben forma1et?![]()
Pl énki a fene néz 2021-ben forma1et?![]()
.Ezt a szezont érdemes volt nézni...
Az év elején még nem néztem, de Verstappen tett róla, hogy változzon a hozzáállásom...!ki a fene néz 2021-ben forma1et?![]()

Mega fizika ismerete is, amit kihasználnak rendesen ezen mozgások során.
Ezt én sem értem.ki a fene néz 2021-ben forma1et?![]()

Pfizert kapott vajon?
Nem tudni semmit, de lassan nincs úgy hétvégi forduló, hogy ne halna meg egy focista...![]()
Algerian player dies after collapsing on pitch as spate of tragedies hit football
Algerian footballer Sofiane Loukar has died after collapsing while captaining his team Mouloudia Saida in a second division match on Saturday.www.rt.com

Jajj de jó, hogy a feketeember nem lett nyolcszoros...
Cimbi jövendőbelijének akkor volt lánybúcsúja és vitte őket be.Akárki akármit mond, ez a mérkőzés az évtized egyik legnagyobb globális élménye volt:
A frászt, csak egy 2 méteresnek nincs kisebbségi komplexuma, hogy ugrabugrálással felhívja magára a figyelmet.Természetesen. De ez minden sportra igaz!
Ha nem is tudja az ember tudatosan, hogy a fizikát használja, akkor is ráérez.
Az sem véletlen, hogy a legtöbb break táncos kb. 160-170 cm magas.
Egyszerűen az emberi test 2 méteres magasság mellet ezekkel az erőkarokkal nem tud így dolgozni.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..