Sport

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

G

Galthran

Guest
lőrincz tomi az év sportolója gálán :cool:

02_TUM.jpg
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
22 136
69 386
113
Nem akármilyen 20 évet ölel fel az a kép, brutál erős volt a Seria A.
A kép is brutál erős. Mondjuk, amit Maradona a Napolival tett, nos, az főleg, hogy a három holland miatt azért a Milan se volt semmi, na az nem semmi. Apropó, hol van a képről Van Basten meg a másik két holland?
 
 • Imádom
Reactions: Kim Philby

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
16 895
46 086
113
Ezt most találtam. Nagyon jó beszélgetés. Téma: Küzdősport és a filmek
 

Bleroka

Well-Known Member
2019. március 16.
365
1 066
93
Kézilabda válogatott az euró százezrekért honosított idegenlégiósokkal és a milliókkal kitömött magyar játékosokkal kikapott a félprofi (sport mellett dolgozó) izlandi kézisektöl is, és kiesett az Európa Bajnokságról.
Minden forint jó helyre megy:(
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 025
25 537
113
Kézilabda válogatott az euró százezrekért honosított idegenlégiósokkal és a milliókkal kitömött magyar játékosokkal kikapott a félprofi (sport mellett dolgozó) izlandi kézisektöl is, és kiesett az Európa Bajnokságról.
Minden forint jó helyre megy:(
A foci EB-n vagy VB-n is ugyanez volt. Viszont nem lehet ezt csak pénzzel megoldani, oda idő és pénz egyszerre kell. Meg lehet nézni azok az országok, akik a világbajnokságokat nyerik meg akiknek a játékosaik az elit klubokban játszanak, hogy ők mennyi ideje fektetnek nagy hangsúlyt az adott sportra.