Ez egy tökéletes videó arról, hogy miért elképesztően nehéz a késes támadó ellen védekezni:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez egy tökéletes videó arról, hogy miért elképesztően nehéz a késes támadó ellen védekezni:
Csak, hogy igazoljam a mondandómat ebben a mai "nyugati" világban itt ez a sportesemény:A helyzet az, hogy egy átlagos fickót bármikor összepakol egy nagyjából vele egy súlyban lévő professzionális női harcos.
A két nem közti különbség csak abban áll, hogy ugyan olyan súly mellet egy férfi professzionális harcos olyan 20-30%-al keményebb egy női proffeszionális harcosnál. Meg ugye a nőknél 90-100 kg már extrém kategória, miközben a férfiaknál 130+ kg-tól indulnak az igazán extrém figurák.
Mást is jól csinál, de a privát videóira nem tud vigyázni...!!!(Jól ír a csaj, na ... )
Egyetemista voltam, jól emlékszem... Döbbenetes volt!lisszabonban nem felejtették el fehér mikit(ma 18 éve esett össze a pályán)
jó helyre került, amúgy alázatos, jó srácEz se lesz nem semmi kaland!
A világon nincs még egy olyan csapat, mint ahova a magyar válogatott sztárja igazolt - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Ez amúgy egy rendkívül magas minőségű oktatófilm.Még egy gyöngyszem. Ejtőernyősök közelharc kiképzése:
Nekem a rúgások elég taekwandosak.Ez amúgy egy rendkívül magas minőségű oktatófilm.
Mindenkinek ajánlom aki szeretné magas minőségű kivitelezésben látni az Ökölvívás, a Judo, a Kick-Box és az Aikido technikáit.
Elég jól összerakott csomag, nem szívesen harcoltam volna a VDV-s fiúk ellen
Ott Shihan Furkó Kálmán miatt a kyokushin karate alapok domináltak inkább, az oroszoknál meg a sambo/systema.Ne
Nekem a rúgások elég taekwandosak.
Szerintem a magyar ejtőernyősöknél is nagyjából ezek voltak, legalábbis több dolgot láttam, amit még anno egy leszerelt mélységi felderítőtől láttam gyerekkoromban.
A küzdősportokban használt rúgások elég hasonlóak, lévén nem lehet túl sok féle képpen rúgni.Nekem a rúgások elég taekwandosak.
Nagyjából minden normális harcrendszerben ezek vannak.Szerintem a magyar ejtőernyősöknél is nagyjából ezek voltak,
A sambo az gyakorlatilag egy mindent bele sport valóban, kicsit kick-box/judo-jitsu keverék féle, semmi bonyolult varázslás, csak lecsupaszítva az alapok. Azok működnek, alap ütés rúgás kombók, folytások/feszítések, dobások, levitelek.Itt például a "Sambo" van bemutatva, ami lényegében a fenti küzdősportos technikák összessége:
Pontosan. A SAMBO elég "fiatal" harcrendszer. Ha jól emlékszem az 1940's évek körül vált hivatalossá, mint szovjet katonai önvédelmi technika és onnan fejlődött erre a szintre. Eredetileg a szabadfogású birkózás és a cselgáncs keveréke volt. A 70's évek környékén érte el a mai formáját.A sambo az gyakorlatilag egy mindent bele sport valóban, kicsit kick-box/judo-jitsu keverék féle, semmi bonyolult varázslás, csak lecsupaszítva az alapok. Azok működnek, alap ütés rúgás kombók, folytások/feszítések, dobások, levitelek.