Arra gyanakodtam CCTV-t nezik.Mindenki másnapos a tegnapi meccs után.
Arra gyanakodtam CCTV-t nezik.Mindenki másnapos a tegnapi meccs után.
Egyébként luxemburg egy jó csapat. "Befiatalítottak" az évek folyamán. Hendkippes lehet.olaszok után a legközelebbi meccs egy Luxembourg magyarország baratáságos![]()
![]()
Nekem csak a szlovák meccs a lényeg.Ki hogyan látja a ma esti meccseket?

Lehetnek meglepetések, mivel sok meccs tét nélküli, ahogy az is az. : ))Nekem csak a szlovák meccs a lényeg.
50. perc, és 0:1-re állnak![]()
Sajnos a szlovákok végül x-eltekLehetnek meglepetések, mivel sok meccs tét nélküli, ahogy az is az. : ))

A törökök jobban tippmikszülnek, mint a tótok... : DSajnos a szlovákok végül x-eltek![]()
Nem dobják le a láncot igyekezetükben. Na majd holnap miKi hogyan látja a ma esti meccseket?

Ők már megnyerték a csoportot, így nem volt számukra valós tétje, ahogy a hidegebb idő és a műfüves pálya sem nekik kedvezett szvsz.Nem dobják le a láncot igyekezetükben. Na majd holnap mi![]()
Vagy csak a feröeri halászok, börtönőrök, irodai dolgozók, jobbak voltak mint a török janicsárok...A törökök jobban tippmikszülnek, mint a tótok... : D
Lehet, de nem ilyen egyszerű ám ez. : )Vagy csak a feröeri halászok, börtönőrök, irodai dolgozók, jobbak voltak mint a török janicsárok...
Csak nem ünneplésre készülsz?Ők már megnyerték a csoportot, így nem volt számukra valós tétje, ahogy a hidegebb idő és a műfüves pálya sem nekik kedvezett szvsz.
Én bizakodom a holnapi napot illetően! : ) Ha nyerünk holnap, akkor nem tudom, hogy hogyan lesz az a kedd... : D

Tényleg bárhogyan is alakul, én rettenetesen örülök az eddigi sikereinknek. Ezt senki nem gondolta volna.Csak nem ünneplésre készülsz?![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..