Sport

Kár a nagy hibáért hátul meg a kihagyott helyzetekért. Igazából nem játszottunk rosszul ma sem, néha kifejezetten szépen fociztunk. Jó válogatott meccset nézni. Persze nem nyerünk mindig, főleg ilyen kaliberű csapatok ellen, de kiderült, hogy tudunk focizni.
Le a kalappal a csapat előtt, mert fantasztikus ez a 2. hely ebben a csoportban. Ami még fontosabb, hogy van játékunk.
Gratulálok az egész csapatnak!

Kár a nagy hibáért hátul meg a kihagyott helyzetekért. Igazából nem játszottunk rosszul ma sem, néha kifejezetten szépen fociztunk. Jó válogatott meccset nézni. Persze nem nyerünk mindig, főleg ilyen kaliberű csapatok ellen, de kiderült, hogy tudunk focizni.
Le a kalappal a csapat előtt, mert fantasztikus ez a 2. hely ebben a csoportban. Ami még fontosabb, hogy van játékunk.
Gratulálok az egész csapatnak!
Elégedett vagyok. Gratulálok! :)

egyébként tényleg nem értem ezt a Puskás mániát. Amellett, hogy valóban a világ valaha volt egyik legjobbját tisztelhetjük benne, azzal, hogy spanyol válogatott lett megmondta, hogy ő nem magyar. Ennek ellenére valahogy sokkal nagyobb idehaza a respectje mint egy Albertnek, Szuszának stb.
Szóval a szememben sokkal előrébb van egy Király Gábor, vagy egy Szalai.

• Hűha
Reactions: formosa1
2 játékos szerepeltetése hiba volt (Gulácsi és Nagy Ádám), az olaszok jobbak voltak, de egy jogos büntetőt elcsalt az uefa maffia.
Nagy Ádámon már a meccs elején látszott, hogy bizonytalan volt,( és az is tény,hogy Styles becserélésével sokkal stabilabb lett a középpályánk,látszott , hogy Nagy Ádám jelenleg a Seria B jelenleg utolsó helyezett csapatában játszik, mígy Styles az angol másodosztályban) de ezt előre nem tudhatta senki, de ebből is lehet tanulni, Gulácsit nem érzem gyenge pontnak, tény, hogy szerencsésebb is lehetett volna az első gólnál, az meg hogy a mérkőzés elején átpattant a kezei között a labda az benne van egy kapus sorsában ez még a legnagyobb kapusokkal is megesik lásd pl Donnarumma hibáját a Real ellen, mondjuk én kíváncsi lennék Dibuszra is a válogatottban mivel nem érzek akkora különbséget közte és Gulácsi között, mivel mindkettőt nagyon jó vonalkapusnak tartom, de a kijövetelek során mindkettőt bizonytalannak érzem sok esetben.

A büntető meg nem ítélését én is nagyon furcsának tartom, legfőképpen azt,hogy nem jelezte a VAR a játékvezetőnek,hogy nézze meg az esetet, mert szerintem nem volt az annyira egyértelmű,hogy a VAR szobában azt mondják,hogy ez nem volt bűntető.