Soroljam?Van egy 30 éves Puskás autogrammom , Görögország-Magyarország EB selejtező 0:0
Elő kéne keresni az autogram-gyűjteményemet. Grosics, Buzánszky, Vítor Baía, M. Anissina & G. Peizerat, A. Misin, hogy csak a legsikeresebbeket soroljam.
Nekem csak ez van.Elő kéne keresni az autogram-gyűjteményemet. Grosics, Buzánszky, Vítor Baía, M. Anissina & G. Peizerat, A. Misin, hogy csak a legsikeresebbeket soroljam.
Akkor mondhatjuk, hogy szakértőhöz fordulva megkérdezem, hogy az ember minek gyűjt autogramot?Elő kéne keresni az autogram-gyűjteményemet. Grosics, Buzánszky, Vítor Baía, M. Anissina & G. Peizerat, A. Misin, hogy csak a legsikeresebbeket soroljam.

Régen gyűjtöttem, emlék. Meg némelyik megszerzése jó sztori, amit mesélhetsz a dédunokáknak is.Akkor mondhatjuk, hogy szakértőhöz fordulva megkérdezem, hogy az ember minek gyűjt autogramot?![]()
Uhh, ne is mondd! Olyan cuccaim vannak még korábbról! Némelyiket már nem is értem, hogy ezmifa..ért.Elő kéne keresni az autogram-gyűjteményemet. Grosics, Buzánszky, Vítor Baía, M. Anissina & G. Peizerat, A. Misin, hogy csak a legsikeresebbeket soroljam.

Akkor a marokkóiak most bánatukba lerombolják Brüsszelt.Csak összejött a Horvát siker . Nehezen de kiszurkoltam![]()

KOS nép, kimondottan jók minden csapatjátékban!Horvátország, amit még polgárháború is sújtott 1998 óta, 6 VB-ből 3-ból érmes, 1 ezüst és 2 bronz.
Egy VB-n nem voltak csak kint. És nem kellett ehhez feneketlen kútba öntött száz és ezermilliárd.
Aminek eddig eredménye egy szép nagy 0. Még csak ki se jutott a válogatott.
Érdekes, hogy ezen valahogy senki nem gondolkozott el eddig...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..