Sport

csak megjön az eszük?

két fontos dolog is elhangzott (amit a MOB is támogat)
  • nem a politikusok
  • nem az egyes államok
döntik el ki szerepelhet, és ki nem az olimpiákon.

Ehhez csatlakozott a IOC francia sportoló képviselője (Martin Fourcade) , aki kijelentette: szégyelné magát az országa nevében, ha mint rendező nem engedné az orosz és belorusz sportolók indulását az olimpián ...

Kapu végveszélyben.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nálam nem jelenik meg semmi kép/videó, ...

A forrás Fb törölve???

.

Én Chrome böngészőt használok. Azon jön.
Ezt a Sport topicot behívtam Edge böngészővel, azon is indult. Tanácstalan vagyok. :)

Edge-el meglett. Köszönöm!

...szép pillanatok --bár csak az egyik fél szempontjából--, öröm nézni ezeket a teljesítményeket! :) + :hadonaszos:

Inkább az a jobb értékelés, hogy ilyen az, amikor kiemelkedő teljesítményt tud nyújtani valaki, a szükséges pillanatban!

Ahogy --"kis" iróniával ;) -- Én is most --kb. átlépve árnyékomat--, mert nem kötöm az "eredmény" vezetői meghatározásának gondolatát a hazai politikai helyzethez.

Maradok a "futball Dugovics Tituszai" humoros meghatározásnál, abszolút értékelve a kiemelkedő teljesítményt, amiket a védők véghez vittek.
Le a kalappal! Szép!

.

• Tetszik
Reactions: jani22

Több mint 43.000 eladott jegy. A lehetséges jegyek 99.51%-a elkelt. Ma éjféltől felszabadul az eddig lezárt rész és lehet megrohanni a pénztárakat a maradék 20.000 jegyért. Holnap délben sorsolják a Fradi ellenfelét. Lehetséges ellenfelek: Union Berlin, As Roma, Manchester United, Juventus, Sporting CP, Sevilla, B.Leverkusen, Rennes/Donyeck.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
:cool: