Sport

Nem,nem,nem. Félreértettél teljesen.
Mélységesen elítélem a bika sérülésével és lassú kínhalálával zajló spanyol viadalt !
Én a portugál iskoláról beszélek, a vértelen viadalról!
Nézd meg a videót.
De a képeken is látszik, hogy az állaton van egy párna szerű, amire feltapadnak a pikák.
Az állat egyáltalán nem sérül.
OK, nagyjából egyetértünk :)
de ezt azért el ne mond egy spanyolnak ;)
szinte teljesen ki vannak borulva amiatt, hogy már nem lehet kivégezni a bikát. elég sokan bánják ezt.
a videót végignéztem, pont emiatt tartom ezt inkább show műsornak.
ami biztos, a sport azon részét, hogy "bárki" űzheti ez nem igazán teljesíti :)

ps: a múzeumban van kiállítva "néhány" vesztes bika feje. amelyik "győzött", na az teljes egészében ott van :)

• Hűha
Reactions: LMzek 2.0
OK, nagyjából egyetértünk :)
de ezt azért el ne mond egy spanyolnak ;)
szinte teljesen ki vannak borulva amiatt, hogy már nem lehet kivégezni a bikát. elég sokan bánják ezt.
a videót végignéztem, pont emiatt tartom ezt inkább show műsornak.
ami biztos, a sport azon részét, hogy "bárki" űzheti ez nem igazán teljesíti :)

ps: a múzeumban van kiállítva "néhány" vesztes bika feje. amelyik "győzött", na az teljes egészében ott van :)
Van fent még jópár videó, lehet show szerűen is, meg komolyabban is előadni.
Azért az a 'show' sem olyan egyszerű azért, főleg lovon előadni.
Ratón van kiállítva? Az nyírt ki 3 torreadort is :D

Én úgy tudtam, hogy spanyoloknál továbbra sincs betiltva, és csinálják, ahogy eddig :/

Vicc.
"Megkerestük az MLSZ-t, amely válaszlevelében így reagált: „Az MLSZ már tegnap közleményben jelezte álláspontját a kérdéssel kapcsolatban és ezt továbbra is fenntartjuk. Ismételten felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy olvassák el az MLSZ közleményét és tartsák be a szabályokat.”

Az MLSZ kiemelte, kizárólag a történelmi Magyarország térképét ábrázolhatja bármilyen transzparens (csakis piros, fehér és zöld színekben), más, politikai tartalmúnak vagy kirekesztőnek minősíthető szimbólum vagy felirat nem szerepelhet rajta."

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Szilágyi Áron egy igazi katekhón.

Megnyert már mindent, mégis két lábon jár a földön, nem szállt el,nem lett gőgös,uralja az egóját.

Az meg, hogy hátrányos helyzetben is a becsületes,korrekt utat választja...igazából ott nyerte meg, mert erre már az égiek is azt mondták, hogy márpedig egy ilyen ember nem fog veszíteni.

amikor egy perverz ukrán meg kívánja hekkelni a sportot ..

kínaiak imádták, talán ki is utasítják :)

Tudom hogy ez most kicsit gonosz, de jó olvasni az ELLENFÉLTŐL ezeket.
Castlebridge és von Egerburg után nem hittem volna, hogy eljutunk ide.

Tudom hogy ez most kicsit gonosz, de jó olvasni az ELLENFÉLTŐL ezeket.
Castlebridge és von Egerburg után nem hittem volna, hogy eljutunk ide.
A kínai edzőnk nyilatkozott anno mindig hasonlóan, pl. a jugók elleni meccsek után. A gond az az ilyenekkel, hogy a meccs elején kaptak hármat, így nem tudom milyen "hamar kimerülnek"-ről beszél. :)