Kurva VARmany!!!Azért elég nyögös volt a németek győzelme. A dánok erősebbek voltak a vártnál. Jó meccs volt!![]()
Az első terem nagyon hasonló azzal a teremmel ahol kezdtem kölyökként a súlyzókkal az ismerkedést, nekem teljesen megfelelt és megfelel az olyan. Az ilyen luxi szarokban szédülnék, tuti a csilli villi szartól!Hogy ne csak foci legyen, de mégis legyen szó pénzről is a sporttal kapcsolatban.
Szólhatna vki a riporternek, hogy Grúzia is oké.
CR7 visszahúzza őket.. és nem taktikáztak a grúzok ellen szerintem sem.Ez a Portugália lehet hogy nem is taktikázott tényleg, mert most sem meggyőző a játékuk, pedig már magukért játszanak. Ronaldo igen gyenge.
CR7 nek ideje lenne nyugdijba menni.CR7 visszahúzza őket.. és nem taktikáztak a grúzok ellen szerintem sem.
39 éves, úgysincs neki már sok hátra. Ahogy a portugál kommentátor rákészült a 105. percben, biztosra vettem, h nem fog bemenni. "Könyörgök kapitány!!!!!" Ez van.CR7 nek ideje lenne nyugdijba menni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..