Sport

Nálad igen, másoknál kevésbé

Szajna vízminősége egy éve jelentős kétségeket ébresztett a triatlonversenyek és a nyílt vízi úszás viadalai megrendezését illetően. A tavalyi tesztverseny után is többen megbetegedtek, de idén is folyamatosan rossz hírek érkeztek. A triatlonosok edzését emiatt el is kellett törölni. Egészen július közepéig rendre az egészségügyi határérték feletti értékeket mutattak a vizsgálatok, hiába költöttek több mint egymilliárd eurót a franciák a víz tisztábbá tételére.

A sportbible.com cikkében említi, hogy több versenyző rosszul lett a szerdai verseny végén. A kilencedik helyen befutó Tyler Mislawchuk élő adásban lett rosszul.

„Nem azért jöttem ide, hogy az első tízben végezzek, de mindent beleadtam. Megpróbáltam, nem bántam meg semmit, tízszer hánytam.”

A belga Marten Van Riel szerint a triatlonosokat úgy kezelték a szervezők, mint „bábukat egy bábszínházban”.

Ha a sportolók egészsége lett volna az elsődleges szempont, akkor ezt az eseményt már régen áthelyezték volna egy másik helyszínre”
– írta a belga sportoló
Instagram-oldalán

Ha a vízzel van gond akkor tuti nem egy versenyző lenne rosszul.

Olvassátok már el a cikket, ne egyesével kelljen mindent kikopizni. ;)

A verseny végén többen is rosszul lettek, miután a szennyezett Szajnában kellett úszniu
Ja, vagy miután kva melegben kellett bringázni, futni :D :D

GT12mBGWUAA7R0S

Amúgy megfejtettem: sztem vmi kiszuperált bérgyilkost találtak meg, hogy ugorjon be a keretbe.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A nemzetközi bokszövetség tavaly kizárta az algériait a vb-ről a nemi tesztek után mert az eredmények alapján ő bizony biológiailag férfi, mivel azonban az olimpia nem a boxszövetség keretei között zajlik, így indulhatott a nők között.
Olasz ellenfele feladta 46 mp után. Azt mondta ilyen erős pofonokat ő még nem kapott a karrierje során.
És pont Hámori Luca ellenfele lesz szombaton a következő körben. Remélem lesz pár övönaluli ütése.
Ja és van egy tajvani is aki hasonló boxeralsóban jár....

Olvassátok már el a cikket, ne egyesével kelljen mindent kikopizni. ;)

A verseny végén többen is rosszul lettek, miután a szennyezett Szajnában kellett úszniu

Te se hajtottad még túl magad valami sportban, igaz? Pont a rosszul levő csóka mondja, hogy nem azért jött, hogy az első tízben legyen, de azért kihajtotta magát, és kilencedik lett.... Rókáztam már én is végig Szigliget főutcán, mert menni kellett a dobogóért. Vagy tavasszal gyere le a Vivicitta célba, van hogy rendesen kerülgetni kell a rosszul lévőket, volt hogy egy kis csaj tele hányta a 4-es villamost hazafelé. Ő is a Szajnában úszott előtte? Igen, szar az a víz, ez nem kérdés, de ilyen hatásvadász cikknek se dőljél már be azért.

Te se hajtottad még túl magad valami sportban, igaz? Pont a rosszul levő csóka mondja, hogy nem azért jött, hogy az első tízben legyen, de azért kihajtotta magát, és kilencedik lett.... Rókáztam már én is végig Szigliget főutcán, mert menni kellett a dobogóért. Vagy tavasszal gyere le a Vivicitta célba, van hogy rendesen kerülgetni kell a rosszul lévőket, volt hogy egy kis csaj tele hányta a 4-es villamost hazafelé. Ő is a Szajnában úszott előtte? Igen, szar az a víz, ez nem kérdés, de ilyen hatásvadász cikknek se dőljél már be azért.
Ezt magyarázom én is. Pl ott volt Cavendish az első (?) Tour szakaszon. Rókázott.

A nemzetközi bokszövetség tavaly kizárta az algériait a vb-ről a nemi tesztek után mert az eredmények alapján ő bizony biológiailag férfi, mivel azonban az olimpia nem a boxszövetség keretei között zajlik, így indulhatott a nők között.
Olasz ellenfele feladta 46 mp után. Azt mondta ilyen erős pofonokat ő még nem kapott a karrierje során.
És pont Hámori Luca ellenfele lesz szombaton a következő körben. Remélem lesz pár övönaluli ütése.

Innen a fotelból valóban nem fogjuk megtudni, miért hánytak. Mindenesetre sanszos, hogy ugyanolyan xar volt a víz, mint 2 napja, Hülyeség volt ott tartani.

azért az ő sztorija elég speciális, gyakorlatilag egy nagyon ritka genetikai betegséggel született, x-y kromoszomája van és a normálnál magasabb tesztoszteron szintje , viszont alul teljesen csaj, (nunija van) nőként nevelkedett , egész életében nő volt.

csak azért mondom mert ő nem egy átlagos transz gender futó bolond aki pont csajnak képzeli magát , sajnos ő a természet egy furcsa hibája .

másik oldalról nézve meg az x-y férfi kromoszomák miatt ugymond extra erővel (csontozat-izomzat) bír szóval ha innen nézzük valóban nincs keresni valója a nők között.

Csak, hogy teljesen meglegyen a South Park jövőbe látása:

Innen a fotelból valóban nem fogjuk megtudni, miért hánytak. Mindenesetre sanszos, hogy ugyanolyan xar volt a víz, mint 2 napja, Hülyeség volt ott tartani.
láttam én már hányni sportolót ettől és attól is.
azt, hogy mennyire úszták meg ezt az úszást majd valamikor később tudjuk meg. amikor lesznek betegek. ha lesznek.
biztos vagyok benne, ha valaki megbetegszik, annak híre lesz!