Sport

Edzés közben halálra gázolta egy szabálytanul előző autós Sara Piffer olasz kerékpárost péntek reggel Trentinóban.
Az olasz hivatásos kerékpárosok szervezetének közleménye szerint a 19 éves Sara Piffer testvérével, Christiannal az észak-olaszországi Mezzocorona és Mezzolombardo közötti szakaszon edzett pénteken, amikor bekövetkezett a tragédia.
Sara bátyja is megsérült, de ő könnyebb sérülésekkel megúszta. Helyszíni beszámolók szerint a balesetet egy 70 éves sofőr okozta, aki autójával szemből érkezett, előzés közben elfoglalta a szembejövő sávot és elsodorta a két kerékpárost.

A balesetet követően Sara eszméletlen állapotban feküdt az aszfalton. Azonnal értesítették a mentőket, akik rögtön látták, hogy rendkívül súlyos sérülésekről van szó. A lányt helikopterrel szállították kórházba, ahol azonban már nem tudtak rajta segíteni.

• Hűha
  • Szomorú
Reactions: zsolti and Ramzana
Vidámabb is legyen:
Blankaaaaa :hadonaszos: :hadonaszos:

Edzés közben halálra gázolta egy szabálytanul előző autós Sara Piffer olasz kerékpárost péntek reggel Trentinóban.
Az olasz hivatásos kerékpárosok szervezetének közleménye szerint a 19 éves Sara Piffer testvérével, Christiannal az észak-olaszországi Mezzocorona és Mezzolombardo közötti szakaszon edzett pénteken, amikor bekövetkezett a tragédia.
Sara bátyja is megsérült, de ő könnyebb sérülésekkel megúszta. Helyszíni beszámolók szerint a balesetet egy 70 éves sofőr okozta, aki autójával szemből érkezett, előzés közben elfoglalta a szembejövő sávot és elsodorta a két kerékpárost.

A balesetet követően Sara eszméletlen állapotban feküdt az aszfalton. Azonnal értesítették a mentőket, akik rögtön látták, hogy rendkívül súlyos sérülésekről van szó. A lányt helikopterrel szállították kórházba, ahol azonban már nem tudtak rajta segíteni.
F@szért nem lehet figyelni ./

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Egy kis küzdősport, avagy milyen erős is tud lenne egy kar vagy lábfeszítés:

Meghalt Jorge Pinto Costa, az FC Porto legendás elnöke, aki 1982től 2024ig vezette a klubot.
476378228_1174466100705754_8538054851246382870_n.jpg

• Szomorú
Reactions: fip7 and LMzek 2.0
A Fradi megint zakót kapott,a Felcsút nyert. Olyan Ceausescu feelingem van.

A 19 éves középpályás vasárnap Instagram oldalán megható bejegyzést tett közzé, melyben köszönetet mondott a német szövetségnek és egykori edzőinek. Megemlítette, hogy bár Németországban született és nőtt fel, a szíve Magyarországért dobog.

„Mint azt bizonyára észrevettétek, alapos megfontolás után, a testvéreimhez hasonlóan én is arra a döntésre jutottam, hogy a jövőben a magyar válogatottban játszom. Németországban születtem, ott is nőttem fel, a DFB utánpótlásában pallérozódtam. Nagyon hálás vagyok ezért, mindig is az leszek. Szeretném megköszönni az összes edzőnek és tisztviselőnek, akik megadták nekem korábban a lehetőséget, amit a korosztályos csapatoknál kaptam” – olvasható Bence posztjában.

Minden sportszerű hálám ellenére a gyökereim Magyarországon vannak, a szívem és a családom szíve is Magyarországért dobog, és nagyon boldog vagyok, hogy a magyar válogatottban szerepelhetek. Már nagyon várom, hogy találkozzunk a Puskás Arénában”

– írta a fiatal tehetség.