A lobby-ban van view stat gomb? Mert ezzel anno. kb. ki is nyírták a Wargame RD-t. Onnantól fogva normális játékot tolni az ALB-hez képest 5-10-szer több játékossal sem lehetett. ALB-ben még 1 éve is kb. 100-200 játékossal. 4 játékból 3 hó volt. Az RD-ben 1,5 óra alatt 4 játék. Kettő ragequit 3-5 perc után, 1 eleve esélytelen lobby csak a "játszunk már" miatt mentem. Egy jó játék volt. Lehet bármennyire jó a játék motorja és adatbázisa, de ha ezt is tönkrebasszák azzal, hogy mindenki winratet nézni, akkor eleve esélytelen a
szórakozás ezzel.
Ha lehet tudni az ellenfelek statját, akkor nálam kb. itt meg is halt. Mert reménytelen ezzel a rövid (?) tanulási időszak után játszani.
Az RD MI-jéből kiindulva a szóló hadjárat afféle hangulatos ismerkedés, de amit olvastam a fórumon olvastam pl. az MI-ről... Totál öngyilok.
https://forums.eugensystems.com/viewtopic.php?f=216&t=65146
Az RD-nél is a hadjárat kb. arra volt, hogy mesterséges körülményeket biztosítson, hogy bemutassa azon dolgokat (kétéltű helis partaszállást stb.) amit multiban lehetetlen bemutatni kivéve, ha már eleve nyerésre álltok...
Szóval én ezért nem merem megvenni. A jó, akkor azért, ha meg rossz, akkor nem kell még egy WG, amit sikerült teljesen elkúrni a felívelő ALB után. Az játék adatbázis hülyeségeivel és végül magának a közösségnek azzal, amire a view stat opciót használja még ma is. Bár jó móka lenne ismerősökkel csapatni.