A 50/90 km-es dupla gyűrű Moszkva körül
Az arányok
5Ja24 rakéta
Az ergonómikus munkahelyek
Az arányok
5Ja24 rakéta
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A 50/90 km-es dupla gyűrű Moszkva körül
Az arányok
5Ja24 rakéta
Egy 54 fokos íven húsz célcsatorna és minden célcsatorna 3-szor tüzelt kb. mire átrepült felette egy szubszonikus bombázó.Ez képes lett volna megvédeni Moszkvát a maga idejében?
A szöveges leírásba a Yo-Yo antenna képét okkal tettem be, pont ezt. Az emberek miatt. Irgalmatlan nagy volt és azt pörgették, mint az állat...
Okkal lett teljesen más a Dvina és a Volhov.
A magyar Dvina videóba akkor lehet, hogy beteszek majd pár ábrát. Lehet. A YT content ID rendszere nem hinném, hogy titkosítás alól feloldott kb. senki által nem használ anyagok képeit bárhonnan ismerné. Néhányat nem tudok újra rajzolni jelen tudásom szerint, pl. az álcázott állások képeit és fotóit...
Egy 54 fokos íven húsz célcsatorna és minden célcsatorna 3-szor tüzelt kb. mire átrepült felette egy szubszonikus bombázó.
Szerinted mire kellett a 2000 (!) db B-47? És a Berkut előtt még várta a PVO vadászainak ölelő karja...
A Linbacker II számai alapján nagyon kevés bombázó érte el volna a célját bombákat használva...
Okkal lőtt ki az AGM-28 mennyiség alig pár év alatt.
Csak nem értem, hogy ez miért kérded, a videó azt hittem elég egyértelmű lesz...
Azt hiszem, hogy most itt tobbeknek belegyalogoltal a lelkivilagaba.Nem a HTK-ból áll az életem,még nem néztem meg a videót.a HT összefoglalóval sem vagyok kész.
Baszki, még mindig van V-300 rakétás célanyag. Beszarok. Ez kemény.Itt minden van vegyesen. Honi-csapatos, benne Sz-25, Sz-75, Buk, Sz-300, Sz-400, Pancír lövészet.
Asuluk lőtér, Kaukázus-2020 hadgyakorlat része.Itt minden van vegyesen. Honi-csapatos, benne Sz-25, Sz-75, Buk, Sz-300, Sz-400, Pancír lövészet.
Ezt a Jojó radart nem értem. Kéne róla valami szemléltető ábra, vagy videó.
Anno és sem értettem meg ezeket az ábrákat segítség nélkül...Így lépzeld el...
... gyakorlatilag 6db magasságmérő antenna összeépítve.
Hogy kevésbé legyen sérülékeny, az egészet beburkolták.
A hat antennából minden időben csak egy van megtáplálva nagyfrekis jellel.
Összecsukva.
A HTÖ-ben a Berkut pont, hogy 0 szinten volt a videóhoz képest bemutatva.Jelenleg a videó még a pdf-nél is kevesebb, pedig sokkal több lehetne.
Szirti sas.Amúgy a Berkut az nem csak a két tervező nevének első szótagai, hanem egy ragadozómadár neve is, ezért is maradhatott meg a típusnév.
????Mit találtam!!
Big thanks goes to Balázs Molnár, our guest author for this video.
Amúgy a Berkut az nem csak a két tervező nevének első szótagai, hanem egy ragadozómadár neve is, ezért is maradhatott meg a típusnév.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..