Sz-400 Triumf / S-400 Triumf / SA-21 Growler (Oroszország)

Hát, esélytelen ilyen kaliberű rendszer MO.-n, ...bár közel sem egy kategória, én még mindig a NASAMS mellett vagyok.

Akkor a NATO második legnagyobb hadereje, az EU-ba igyekbő Törökország nem NATO-kompatibilis fegyverrendszert vesz egy olyan országtól, amelyik ellen kezd felsorakozni a NATO hülyébbik fele és amit az EU meg az USA kollektívan szankcionál.
Halkan merem csak mondani, hogy a görögök is vettek orosz légvédelmi rendszeteket...

De azt csak Cipruson használhatták volna elvileg.Vagy is ez volt az elképzelés.

Ekkora marhaságot... A vétel idején már régen eu tagok voltak és akkor csend béke és nyugalom volt...
Mi ebben a marhaság? Nagyon akarták őket az EU-ba, ezért elnéztek nekik mindent csatalkozás előtt és azóta is. Az Sz-300 vásárlást is EU-tagként.

Tudom, hogy neked csak a saját véleményed a meggyőző, szóval ... leszarom.

Tudom, hogy neked csak a saját véleményed a meggyőző, szóval ... leszarom.
Segitek neked. Gazdasagilag kurvara le nem szarja senki. Jelentéktelen tetel. A "szutyok" paks 2 minden idők legnagyobb fegyvereladasihoz merheto. Szerinted ki nem szarta le azt a tor mennyiseget ami cirka 1 orosz hadosztály ho. Szintű légvédelme meg a ket Sz300 osztalyt, amihez sanszosan nincs vezetési osztály sem? Hm... Bullsitteles helyett talan jo lenne valódi érvelés, mert ezzel engem csak folyamatos röhögesre keztesz, meg kb. a 'ez már megint fullba tolja érzést'...

Segitek neked. Gazdasagilag kurvara le nem szarja senki. Jelentéktelen tetel. A "szutyok" paks 2 minden idők legnagyobb fegyvereladasihoz merheto. Szerinted ki nem szarta le azt a tor mennyiseget ami cirka 1 orosz hadosztály ho. Szintű légvédelme meg a ket Sz300 osztalyt, amihez sanszosan nincs vezetési osztály sem? Hm... Bullsitteles helyett talan jo lenne valódi érvelés, mert ezzel engem csak folyamatos röhögesre keztesz, meg kb. a 'ez már megint fullba tolja érzést'...

Paks 2. Áruld már el milyen stabil alternatív energiával lehetne ellátni az ide telepített gyárakat.

Paks 2. Áruld már el milyen stabil alternatív energiával lehetne ellátni az ide telepített gyárakat.
Nagyon félremment a komented...
Ezek szerint soha nem jártál a villamosenergia topikban...

1. Paks 2 műszaki szükségessége vitathatatlan...
2. Gazdaságilag sincs rá alternatíva főleg a műszaki lehetőségekt nézve...

A példa arra vonatkozott, hogy egy világszinten súlytalan ország energetikai beruházása meghaladja a világ egyik leggazdagabb állam totálisan pazarló, elsszált és felesleges fegyver beszerzését.

Az egy kurva nagy mítosz, hogy a hadiipar anyagilag nagy biznisz. Az energetikához képest olyan aprópénzek mozogonak, hogy az ember elsírja vagy elröhögi magát...

• Tetszik
Reactions: sirdavegd