Attól még nem kell hülíeséget beszélni. Ott van mellette a tartálykocsi.
Az "Ohotnyik" drón lesz az a képen
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Attól még nem kell hülíeséget beszélni. Ott van mellette a tartálykocsi.
Tegyük hozzá, hogy kissé módosított változata .Az "Ohotnyik" drón lesz az a képen
Azt elsőre is megmondtam, hogy mi van a képen.Az "Ohotnyik" drón lesz az a képen
Viszont akkor az amerikaiak miért nyomatják úgy a Loyal Wingman fejlesztését, ami gyakorlatilag ugyanaz, mint az Sz-70?DE szerintem tökéletesen megmutatta az RQ-170 és ez az eset is, hogy ez bizony tévút.
Lehet, ez a trükk benne! Úgy csinálnak, mintha lezuhanna/lelőnék stb., majd ha odamennek megnézni, megnyomják Iskanderrel a helyet! Egy idő mulva a másik oldal rájön: a f@szt megyünk oda, akkor szétlőnek Iskanderrel. Aztután a maskirovka: lezuhan a Сухой С-70 "Охотник", és senki nem fog odamenni! Csak az oroszok! Így lehet támadni a résbe! hadonaszos
Repülőket se??? Hijnye az áldóját....Amúgy az Ohotnyikról már 5 éve volt infó hogy fejlesztik...de nem baj, majd előszedik a MIG 15-öket, ugyanúgy mint a T55-öt, meg mikor azzal volt tele a hírek hogy a T34-et feszegették le a talapzatrólTalán nem vágnak ki, ha itt beszélünk az S-70-ről, mert itt lehet is.
@angelsoul
Én is azt látom, hogy az S-70 az oroszoknál amolyan repülőpótlék, mert nem képesek megfelelő darabszámban rendszeresíteni modern repülőket. DE szerintem tökéletesen megmutatta az RQ-170 és ez az eset is, hogy ez bizony tévút.
Valószínűleg ebből fér a fegyvertérbe 1-2 darabnál több.Ezt ásták ki. Az S-70 roncsairól készült fotón az UMPB D-30SN fejrésze. És akkor nekem bekattant – a közelmúltban ez a terület egyértelműen kitűnt ezen lőszerek használatának intenzitásával. Íme egy példa:Хроники Гераней
Вот такое откопалось. На фото обломков С-70 головная часть УМПБ Д-30СН. И тут у меня щелкнуло - в последнее время именно этот район как то явно выделялся интенсивностью применения этих боеприпасов. Вот к примеру: 04.09 нп Богатырь -3 УМПБ 15.09 Константиновка - 1 УМПБ. 27.09 Славянск - 2...t.me
04.09 np Bogatyr -3 UMPB
15.09 Konsztantyinovka – 1 UMPB.
27.09 Szlavjanszk - 2 UMPB.
02.10 Kramatorszk – 1 UMPB.
Sumskaya és Harkovskaya többi területén ez idő alatt egy-egy kérelem érkezett. És ezek csak bizonyított epizódok. Kiderült, hogy az S-70-et sokáig és sikeresen használták Az ellenség fotója, természetesen