Szolnoki Repülőmúzeum / RepTár

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Phoenix

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
523
954
93
Ide várjuk a Szolnoki Repülőmúzeummal kapcsolatos hozzászólásokat.

Kezdetnek egy vitaindító írás:

http://www.honvedelem.hu/cikk/33259/koltozik-a-repulomuzeum-
 

Pela

Member
2013. január 9.
126
0
16
Ez elég régi téma nem? Már másol is láttam ,de ott mintha azt mondták volna a szolnokiak (emberek), hogy a kijelölt terület lényegesen kisebb,remélem nem igaz, de annyi biztos,hogy legalább fedett helyen lesz az eszközök nagy része! :)     (ha igaz a régebbi cikk..)
 

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
7 495
9 481
113
Maga a múzeum szép, csak a mögötte lévő, nem is tudom hogyan nevezzem, káosz és pusztítás aggályos egy kicsit.
Jó pár másik múzeumot szétcincáltak miatta.
 
 • Tetszik
Reactions: vilmoci

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
4 153
11 114
113
A reptár a corona para miatt bezárt, pedig szombaton mentem volna le megnézni a messzert. ;/
 

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 084
15 019
113

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
4 153
11 114
113
kurlhqqj8sixku1fn6ew.jpeg
 
 • Tetszik
Reactions: dudi

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
4 153
11 114
113
Ja hogy fejjel lefelé van a kép? :) Nálam normális, valszeg a böngésző nem tud mit kezdeni a giroszkóp adatokkal..
 
M

molnibalage

Guest
Ja hogy fejjel lefelé van a kép? :) Nálam normális, valszeg a böngésző nem tud mit kezdeni a giroszkóp adatokkal..
A fura az, hogy néha megfordítja a böngésző vagy letöltve, néha nem. Egy korábbi képednél legalábbis megcsinálta vagy a böngésző vagy a win.
 

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
4 153
11 114
113
A fura az, hogy néha megfordítja a böngésző vagy letöltve, néha nem. Egy korábbi képednél legalábbis megcsinálta vagy a böngésző vagy a win.

Valszeg azért lehet mert a kép telefonnal lett csinálva (én hülye levittem a nagygépet aztán a kocsiban felejtettem) és általában a hangerőgombbal exponálok telefonon. Olyan mintha egy kis régi kompakt gépet használnék. Lehet múltkor is valami ilyen képet raktam fel.

Bár a telefon rögzíti a kép adatai között hogy merre volt a fenn és lenn de úgy tűnik nem minden rendszer olvassa ki normálisan.
 
 • Tetszik
Reactions: molnibalage

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
33 252
63 384
113
Nalam a Google Chrome-ban jol jelenik meg, az osszes tobbiben forditva.