Szu-11 / Su-11 Fishpot-C (Szuhoj, Szovjetunió)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

weasel007

Well-Known Member
2011. július 15.
3 797
8 447
113
A Szu-9 továbbfejlesztése a korszerűbb radar miatt nyújtott orr résszel, és szárnyanként 1-1 rakétával.
 

weasel007

Well-Known Member
2011. július 15.
3 797
8 447
113
Szu-11_Fishpot-C_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

1680x1050
Szu-11_Fishpot-C_1080p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

FullHD
 

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 419
11 254
113
su9-1.gif
su11-1.gif


Gyanítom, hogy mind a ketten elnéztétek:-(
Bár nem nehéz, főleg ebből a szögből.
Az első, ami gyanús lett, hogy a Szu-9 pilótafülke előtti törzs első része - az orrészig haladva kúposabb, rövidebb; kisebb a beömlőnyílás átmérője, mint mint a Szu-11-esé.
S attól még kisebb a Szu-7-esé.
A másik, amiről fel lehet ismerni, hogy a Szu-11 törzs felsőrészén van két üzemanyag vezeték, viszont a Szu-9-esen nincs.
A Szu-7 esetén a "választóvonal" a Szu-7B és Szu-7BM között van /ha jól tudom/.
Ha hinni lehet a wikipediának, akkor a Szu-9U-ból csak 50 darab épült, így - ha jól silabizálom a fordítót, az évekkel később elkészült - Szu-7U-t is használták pilótaképzésre/ellenőrzésre az elfogó "kályhacsöveknél" :)

http://airwar.ru/enc/other/su7u.html
http://airwar.ru/enc/fighter/su9u.html

Folytatás a Beszélgetőben:)
http://htka.hu/kozosseg/discussion/44451/beszelgeto/p5
 
 • Tetszik
Reactions: enzo

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 419
11 254
113
Nem értem, miben tévedtem.

Ezt <b>én</b> néztem be, de rendesen.
Elnézést.
Mentségemre legyen mondva, hogy rendesen ágyba vert egy vírusfertőzés. Így jár az, aki napi munkája kapcsán jár be az infektológiai osztályra - ritkán veri le vírus, de akkor nagyon.
Még egyszer elnézést.
 

ghostrider

Well-Known Member
2014. július 18.
9 218
25 949
113
Galcon jól írta, Szu-9 van a képen. Jól látható a 2 indító sin a szárny alatt, én tévedtem, nem voltam elég körültekintő, de látom, hogy figyeltek a részletekre és ez nagyon jó. Kevés külső olyan dolog van a két gép (Szu-9 vs. Szu-11) között, amit első ránézésre kiszúr a szemlélődő.