Szu-24 / Su-24 Fencer (Szuhoj, Szovjetunió)

Egy kis földközeli kiképzési repülés géppárban.
71i4sux.jpg

Azért még nagyon sok ország légierejében maximálisan elsővonalbeli csapásmérő repülőgép lenne sokáig.

• Tetszik
Reactions: Mark1993
Ma újabb légikatasztrófa Oo-ban. Ma a Habarovszk megyében található Khurba légibázisról felszállás után lezuhant egy Szu-24M. Mindkét pilóta életét vesztette sajnos. Ez már az 5 . gép egy hónap leforgása alatt.

Állítólag ma egy Szu-24 pottyant le, és beszélnek még egy Medvéről is a hónapban! A 29-ket és a Tu-95-ketleállították. Hogy mennyire pontos az infó nem tudom, de nem láttam itt, gondoltam megosztom.

Nem értem, hogy mi szükség van állandóan ezekkel az óriási kannákkal repkedni. Akkora a gép, mint egy lakótelep, biztos van szép belső tartálya is. Rengeteg olyan képet látok, hogy a két pótos mellett van össze-vissza két FAB-100 -as még a gépen, aztán kész. Most erre minek + 6000 liter keró, hova megy vele?

Nem értem, hogy mi szükség van állandóan ezekkel az óriási kannákkal repkedni. Akkora a gép, mint egy lakótelep, biztos van szép belső tartálya is. Rengeteg olyan képet látok, hogy a két pótos mellett van össze-vissza két FAB-100 -as még a gépen, aztán kész. Most erre minek + 6000 liter keró, hova megy vele?

A póttankok nincsenek mindig feltöltve, viszont nem árt, ha szokja a személyzet, milyen légellenállásuk van repülés közben, hogy viselkedik a gép ezekkel. No meg nem egyszerű játék ekkora böhönc tököket le/föl szerelni, ha nincs rá külön ok. Ha esemény/riadó van, akkor meg félórán belül el kell hagyni a bázist, és így tudják vinni magukkal.

• Tetszik
Reactions: borisz
Érdekes, hogy a párban repülő két Szu-24 közül az alsónál sokkal hosszabb a + levegő beömlő nyílás a függőleges vezérsík két oldalán, mint a feljebb lévőnél.

Megoldottam az orosz UB blokkok rejtélyét!!!Amire ráfér arra rárakják mindentől függetlenül.
Ügyes vagyok vagy ügyes vagyok?

Ui.:A SZU-24 kép kapcsán.
techreporter.ru/archives/933