Igen, de hivatalosan az UB olt....ez nem azVagy húsz éve vették, ha jól emléxem Beloruszból. Minden eladó volt, és ők mindent megvettek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, de hivatalosan az UB olt....ez nem azVagy húsz éve vették, ha jól emléxem Beloruszból. Minden eladó volt, és ők mindent megvettek.
Megvették az egész századok merőkanalastul.Igen, de hivatalosan az UB olt....ez nem az
Vettek az ukránoktól is, és azok között volt együléses is.Igen, de hivatalosan az UB olt....ez nem az
Ma az angol médiában /Dailymail/ megjelent képek szerint USA-ban már hónapok óta Nevadában, ugy nevezett 51 szektor felett, gyakorló közelharcot vívnak egy Szu-27 és F-16... Eddig az oroszoknak nincs infó, hogy a gépet honnan szerezték, de könnyen lehet, hogy ukrán volt....
Ez az az írás. Tessék megnyitni és egyszerre sírni és röhögni.
http://www.ausairpower.net/APA-NOTAM-081109-1.html
A beamingelő F-35-öt leszedő szuhojosat nem találom. Az is hansonlóan meredek volt... Semmiféle objektivitása nincs a csávónak, a F-35-ről vagy orosz technikáról van szó.Ezzel a cikkével eddig nem találkoztam. Nagyon durva...
A Karcsi féle miért nem 5. gen gép az F-35-öt?Ha valaki legközelebb a "bullshit" definicióját kéri, belinkelem neki ezt a cikket...
Az ausairpower cikkre gondoltam.A Karcsi féle miért nem 5. gen gép az F-35-öt?
Nekem a 2 Mach-al szupercirkáló Pak-fa tetszik a legjobban!A Karcsi féle miért nem 5. gen gép az F-35-öt?
Ezt Zord lőtte, a téma ugyanaz.A hold háteres valami gyönyörű.
"tervezett"Nekem a 2 Mach-al szupercirkáló Pak-fa tetszik a legjobban!
Én meg azt "tervezem", hogy majd 8mp alatt futom a százat!"tervezett"
Ne szerénykedj sikerülhet az, Angliában úgy tudom láb-ban mértek és abból 100láb 8mp-be talán bele is férne!Én meg azt "tervezem", hogy majd 8mp alatt futom a százat!
Egy érdekes rövid cikk magyarul:
http://www.aerotech.hu/newsdetail.p...n+az+orosz+Szu-35-ös+elektrooptikai+rendszere
Na neeee! Meg lett mondva, hogy az hülye, aki szerint ilyen van, mert hogy valójában nincs: le-he-tet-len!!!! Na, mindegy, úgy fest, az oroszokkal valaki elfelejtette ezt közölni, úgyhogy ők csinálják a lehetetlent. Felháborító.Az orosz védelmi minisztériumból kiszivárgott információk szerint, mint arról az aex.ru beszámolt, a Szu-35-ös vadászbombázókat a szíriai hadműveletek során nem csak a támadó kötelékek légi fedezetének biztosítására használták, hanem a földi célpontok támadásában is szerepet kaptak. A pilóták a gép nagyteljesítményű radarja mellett az OLS kamerájának segítségével is képesek voltak felderíteni a célpontokat. Miután lézerrel meghatározták azok távolságát, ugyancsak a lézerrel megjelölték őket, és már indíthatták is a lézerirányítású rakétáikat.