Dobnak egy csontot az orosz hadiparnak?

Az egész APA site egy F-35 hater oldalnak indult és a "we want F-22" skandálásra épült erőteljesen annak ellenére, hogy meg lett mondva, hogy nem eladó.
Olyan faszságokat képesek voltak írni, hogy az Szu-35 5. generációsabb, mint a F-35A és a PAK-FA lemossa az égről az F-22-őt úgy, hogy PAK-FA-ról 
egy fia kép sem volt még nemhogy bármilyen adat. Ez az az írás. Tessék megnyitni és egyszerre sírni és röhögni.
http://www.ausairpower.net/APA-NOTAM-081109-1.html
Anno írtam több oldalt róla, hogy miért faszság amt írt, megismételhetem, ha érdekel valakit, de szerintem felesleges. Ordít a csókáról, hogy eszébe sem jut objektívnak lenni, nettó kreténség, ami előad.
A másik kedvencem az volt, ahol az R-27ER indítása után beamingelő Szu-30/35 lemossa a F-35-öt miközben a MCG-t és célt elvesztő rakéta újra célra fog menni.. Az, hogy F-35-öt hogyan derítené fel illetve a több irányból data linkkel dolgozó ARH-s F-35 ellenh hogyan akar beamingelni, arról nem esett szó...
Egy ilyen oldal elemző írásat úgy ahogy van teliebiszarni, komolytalan. Szép adatgyűjtést csinált, jó képek vannak rajta és Sz-300 és egyéb SAM egységek teljes eszközállmonya jól fent van, de ennél többet ne várjon senki. Az APA egy korrekt adatgyűjtő oldal és jó írás van rajta az AIM-9 evolúcióról meg bármi másról, de mikor elkezdi a képességeket behaluznu és elemezni, akkor ott azonnal lehe becsukni. Az elfogultság szó még igen enyhe, amit előad. Zord úgy fogalmazott, hogy Karcsinál minden orosz program 400%-ban sikeres, a meglevő jenki rendszereknél - F-22 kivétel - a meglevő képességeket sem veszi figyelembe.