Cirkuszi baromság. Semmi értelme.Nagyon durva az uj Szu-35Sz demo Zsukovszkijban. Tetszik ez az új murepuloelem:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Cirkuszi baromság. Semmi értelme.Nagyon durva az uj Szu-35Sz demo Zsukovszkijban. Tetszik ez az új murepuloelem:
21-es bvr ban. A ket lg. volt repülő ellen amit fegyverhasznalattal nem F-15 ért el. Hogy milyen ag fegyverzet volt a horneteken azt nem tudom.Pedig volt rá példa. Valamelyik iraki háborúban egy rogyásig megpakolt F18as mellékesen lelőtt egy Mig29est.
Célmegjelölő nincs, GPS bomba van. Roni, most akkor gyökerek az oroszok, vagy nem, melyik????https://vpk.name/news/187129_tridcatka_vyishla_na_sleduyushii_uroven.html
Szu-30sm modernizáció .
5 generációs fegyvereket kap a szu-30sm1 köztük a cc-250 ez a jenki SDB megfelelője akar lenni.
Fenébe sem a célmegjelölőt sem a sisak kijelzőt nem írja
Mk82-eseket vittek.21-es bvr ban. A ket lg. volt repülő ellen amit fegyverhasznalattal nem F-15 ért el. Hogy milyen ag fegyverzet volt a horneteken azt nem tudom.
Ok, de mennyit? Potos?Mk82-eseket vittek.
Boki üzeni, hogy ez egy zavaróállomásA szu-34-esk 100% el van látva Khibiny-10V zavaróval.
A Kret vezérigazgató helyettese szerint a Khibiny-10V-vel felszerelt Su-34 harci repülőgépek túlélő képessége 25-szeresére nő.
"Az SAP-518 új szerződés, az idei évben 15 db készletet szállítunk a Su-30SM repülőgépekhez" -
Mi ez a SAP-518 ?
https://sputniknews.com/military/201707191055688301-russia-su34-radio-system/
Ehh basszus azelőtt elküldte, hogy befejeztem volna. Szóval ez egy Szu-30SzM-hez fejlesztett aktív zavaróállomás.Boki üzeni, hogy ez egy zavaróállomás
http://kret.com/products/radioelektronnaya-borba/samoletnaya-stantsiya-pomekh-sap-518/
Szintén boki üzeni, hogy a képen a Szu-35Sz-n 2 darab R-73,2 darab R-77,2 darab H-35(súlymakett) és 2 darab H-38(súlymakett) van összesen.Ezmiez? H-35, meg az Uj H-38?
Jelenleg a nyaralását a tölti a Banamákon (mellesleg pont a legfontosabb és legnagyobb orosz haditech expok idején, szóval kb én maradtam itt olyan oroszos kolléga aki bővebben tájékoztat ezekről), de azok lejártával tervezi a visszatérését. Addigi is a neki intézett kérdéseket a közvetítésemmel válaszolja meg, szóval nyugalom a lenines idézetet felhasználva boki élt, boki él, boki élni fogMi van bokival? Visszatér-e közénk?
Bar az mar egy eleg regi (kb 17 eves) mutatvany. En arra gondolok, ami 5:20-tol jon.Nagyon jó, kedvenc rész 3:40-től, helikoptert csinált belőle.
Nekem új volt, és tetszett. 5:20-tól olyan, mintha a kobra manővert tolná túl, de az egész bemutató alatt látszik egy összeszedettség és profizmus. Nagyon szép mind a 8 perce.Bar az mar egy eleg regi (kb 17 eves) mutatvany. En arra gondolok, ami 5:20-tol jon.