Miért gondolják ezt így egyesek?nem is lehet függesztménnyel vektorálni
1:18-nál látható az alacsony észlelhetőségű repüllőszőnyegA videó elején az most vagy egy új figura kombináció, vagy csak simán a precesszió forgatta meg még egy nem kívánt tengely körül a gépet és abból mentett a gépkezelő:

Senki nem írt le ilyen teveszmet, nem tudom, hogy Allesmor miért írta azt, amit...Miért gondolják ezt így egyesek?
Azért ezek még csak fegyver makettek, nem? Volt már rakéta indítás mondjuk egy kobra közben vagy közvetlen utána? Azért komoly sebesség csökkenés jelentkezik, nem? Ez mennyire befolyásolja a rakéták teljesítményét? Meg azért azt is erősen kétlem, hogy fullosan AG fegyverzettel megpakolt gép éles helyzetben közelharcba bocsájtkozik bármikor is! Ez azért nem egy videojáték SZVSZ.Pedig par honapja ment rendesen a ketkedes...
Na remélem a MAKSZ-os videót majd jól kielemezed!Na megtalaltam! https://forum.htka.hu/threads/szuhoj-szu-27-30-33-35-flanker.125/page-317
Innen indult a vitaest. En csak a te elso kerdesedre tudtam ezzel a fotoval valaszolni.

Pedig volt rá példa. Valamelyik iraki háborúban egy rogyásig megpakolt F18as mellékesen lelőtt egy Mig29est.Azért ezek még csak fegyver makettek, nem? Volt már rakéta indítás mondjuk egy kobra közben vagy közvetlen utána? Azért komoly sebesség csökkenés jelentkezik, nem? Ez mennyire befolyásolja a rakéták teljesítményét? Meg azért azt is erősen kétlem, hogy fullosan AG fegyverzettel megpakolt gép éles helyzetben közelharcba bocsájtkozik bármikor is! Ez azért nem egy videojáték SZVSZ.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..