Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Érdekes hogy a su-37 is oldalkormányos volt
Szerintem a jobb oldalra elhelyezett stickre gondoltTehát alapvetően nem értem a nagy rácsodálkozás okát.
Így van, emiatt a gép irányítása is sokkal kényelmesebb a vallnak. F16, f22 f35, ezeken úgy van, sőt a múltkor hianyoltam hogy a szu57be is kényelmesebb volna, de még a j20son is oldalt van a botkormanySzerintem a jobb oldalra elhelyezett stickre gondolt
Nem kényelmesebb,
Akkor a tankokat is elfeledthetem? Oda is kisemberek kellenekEkkora befoglaló méretekkel neked maximum csak a fotel lehet kényelmes, de egy vadászgép kabinja már kizárt.
Így ne magadból indulj ki
Attól függ, melyikbe. Az oroszokéba biztos.Akkor a tankokat is elfeledthetem? Oda is kisemberek kellenek
Szerintem a jobb oldalra elhelyezett stickre gondolt
Senki nem mondta, hogy az. A csatorna nevét ne keverd a videóéval...Mondjuk ez biztosan nem SZU-57.De az nagyon jól látszik,hogy a NATOO sírás ellenére ugyan azt csinálják mint az oroszok amihez azért pofa kell(a síráshoz).
Szíriában készült a videó, amikor Putyin gépét kísérték a vadászgépek.
Jegorovra gondolsz a Vojennaja Prijomkából? Vasárnap reggel szokott menni a müsor, 20-án a Katonai-Repülési Egyetemről (100 éves)lesz szó.Holnap a Szu-35-ös lesz ismét a téma a száguldó-kiabáló műsorvezetőnél!