. Nem sok kompozit van benn ahogy látom.
Azon gondolkoztam a minap hogy:
a mostani ukrán helyzettől eltekintve, vajon lenne olyan nyugati ország, amely elad az oroszoknak a repülőiből? Mert így elég sok technikai dolgot lenyúlhatnának az oroszok.
<blockquote rel="danielblack">Azon gondolkoztam a minap hogy:
a mostani ukrán helyzettől eltekintve, vajon lenne olyan nyugati ország, amely elad az oroszoknak a repülőiből? Mert így elég sok technikai dolgot lenyúlhatnának az oroszok.

<blockquote rel="emel"><blockquote rel="danielblack">Azon gondolkoztam a minap hogy:
</blockquote><blockquote rel="danielblack"><blockquote rel="emel"><blockquote rel="danielblack">Azon gondolkoztam a minap hogy:
</blockquote>A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..