Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szíria, Líbia, Földközi-tenger, 5. generációs gép 3-4 év múlva. Ilyen jól állnak a törökök, ennyi mindent tudnak finanszírozni?
Tudom, költői kérdés volt. Nem kell rá válaszolni.A törökök hiába kezdtek bele a programba nincs annyi pénzük,hogy saját maguk fejlesszenek ki egy 5gen gépet.
Írtam, hogy indiai dezinformáció,kamuhír. A napokban volt egy újabb incidens a kínai és indiai katonák között aHimalájában. Ennek tükrében az indiánok információs háború eszközéhez folyamodtak.
Ha jól értem ott zuhant le. 1000 km-re Tajvantól.
Milyen légtérsértés és lelvöés?
A Quora-án már ezen csámcsognak, bár ennyire egyszerű kérdést sem tudtak megválaszolni....
Ha jól értem ott zuhant le. 1000 km-re Tajvantól.
Milyen légtérsértés és lelvöés?
A Quora-án már ezen csámcsognak, bár ennyire egyszerű kérdést sem tudtak megválaszolni....
Válaszolok helyettük!A kínai gép megsértette Tajvan légterét azok meg rálőttek THAAD-dal csak lepattant a rakéta a Szuhoj titán vízszintes vezérsíkjáról ami így haza tudott menni csak kifogyott belőle a kerozin ezért lezuhant.
A SDF szerint J-10 zuhant le Kujlin tartományban, gyakorlórepülés közben. A pilóta jól van.
Szóval nincs itt kéremszépen semmi látnivaló..
A wiki magyarosított átírását vettem alapul. Ott Kujlin. Angolul meg G-vel van és asszem prefektúrát írtak, vagy valami ilyesmi. Ugyebár ispánok már nincsenek???Kujlin tartomány Gondolom Guilin (Hévíz testvérvárosa) környéke lesz az Guangxi tartományban. Off: az akadémiai átírást még látni is rossz
A wiki magyarosított átírását vettem alapul. Ott Kujlin. Angolul meg G-vel van és asszem prefektúrát írtak, vagy valami ilyesmi. Ugyebár ispánok már nincsenek???
https://hu.wikipedia.org/wiki/Kujlin
Nem tartsd magadban!!!Van, akinek a Kefír a vesszőparipája, az enyém meg az, hogy ne magyarosítsuk, amit nem kell Van rendes, hivatalos latinbetűs átírásuk, saját tapasztalatom, hogy sok félreértés megelőzhető, ha azt használjuk és nem a totál rossz magyart.
Előre is elnézést kérek, de valószínűleg a jövőben se fogom tudni megállni, hogy felhozzam.
Nem, nincs hivatalos latin betüs átírásuk. Van angol, német, francia stb nyelvű átírásuk, de egyik se hivatalos. Mindenesetre így az angol nyelvű magyar szabványt olvasgatva, sokadszor belefutva abba, hogy elvben értelmes emberek szerint az angol a hivatalos azt hiszem kimondhatjuk, nem leszünk gyarmat. Mert már az vagyunk.Van, akinek a Kefír a vesszőparipája, az enyém meg az, hogy ne magyarosítsuk, amit nem kell Van rendes, hivatalos latinbetűs átírásuk, saját tapasztalatom, hogy sok félreértés megelőzhető, ha azt használjuk és nem a totál rossz magyart.
Előre is elnézést kérek, de valószínűleg a jövőben se fogom tudni megállni, hogy felhozzam.
Nem, nincs hivatalos latin betüs átírásuk.
Van, és úgy hívják, hogy pinyin. Ezt tanulják a kínai diákok az iskolában, ezt használják az államigazgatásban és az üzletben... és ezt hívják HIVATALOS nemzetközi átirásnak.
Attól, hogy nemzetközi szabványokat használunk (lásd még m, kg, km) még nem leszünk gyarmat.