Csak három a negyedik T-15. 3x33(T-14) + 1x33(T-15)Csapatpróbára 132 db tanki ami 4 teljesen feltöltött harckocsizászlóalj?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak három a negyedik T-15. 3x33(T-14) + 1x33(T-15)Csapatpróbára 132 db tanki ami 4 teljesen feltöltött harckocsizászlóalj?
Egy orosz harckocsi zászlóalj 31db harckocsi és egy gépesített lövész zászlóalj ugyancsak 31 IFV.Csak három a negyedik T-15. 3x33(T-14) + 1x33(T-15)
Új szerint igen.Egy orosz harckocsi zászlóalj 31db harckocsi és egy gépesített lövész zászlóalj ugyancsak 31 IFV.
Variáltak a zászlóaljakon 31-ről 33-ra?Új szerint igen.
Ne aggódj. Nem mondom el senkinek, hogy kollégák vagytok.Te a katica csoporban ők meg a tulipánban.
És hogy jön ki a 33?Variáltak a zászlóaljakon 31-ről 33-ra?
Viccnek szántam bocs.Ne aggódj. Nem mondom el senkinek, hogy kollégák vagytok.
Még azt hinnék, hogy ez a színvonal általános nálatok.
Az csak 32.Zászlóalj pk +pkh ?
No problem.Viccnek szántam bocs.
Nem is az.De azt sem hiszem, hogy az újgenerációs orosz harcrszközök fejlesztésében minden fenékig tejfel lenne mert az sem igaz.
spec a búrok a 70es években semmilyen tankot nem terveztek,a loggim program 86ban indult-és emberes toronnyal.No problem.
Nem is az.
Még én magam is belinkeltem ide egy cikket, amiben a súlyos motor problémákat elemezték.
De ettől még a T-14 egy működő tank, több tucat legyártott példánnyal. Évekkel a konkurencia előtt.
Egy olyan MBT amilyet még nem gyártottak nagy mennyiségben, mielőtt még Negan berobban ide, hogy
"valamikor a '70-es években a búrok....."
OK, az mit takar, hogy: "Itt van a novemberi cikk magyarul. A fordítás néha fals, de nem vészes.
https://0-b1agacl3aeas4a-xn----p1ai...tr_sl=ru&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=sc
Mégis milyen képességeket akarsz csökkenteni? Ültessék a T-14-ben is a kezelőket gázolajra és lőszerre, hogy lehetőleg minden találat a halálukat okozza? Szereljék le az APS-t, hogy annyi esélye legyen a túlélésre mint egy T-90M-nek? Komolyan érdekel mit szeretnél.Szerintem @boki fogta meg igazán a lényeget. Az oroszoknak sikerült egy "über" drága harckocsit megalkotniuk, amelynek az előállítási költsége jelenleg nem áll egálban a plussz képességekkel. Ahhoz, hogy igazán nagy sorozatban gyártható legyen, sokkal lejjebb kell vinni a költségeket. Tehát jelenleg sokkal jobb és életképesebb megoldás 3 db T-90M harckocsit legyártani, mint 1 db Armatát. Szerintem a T-15 is itt vérzik el.
Kulissza titkok?
https://www.portfolio.hu/global/202...enylik-vissza-a-frontra-a-t-14-armatat-638819
Én a toronnyal még mindig nem vagyok kibékülve. Egyszerűen nem tetszik.
OK, az mit takar, hogy: "
A tartélyt tudom dekódolni, de a tértorzítást is megoldották? Akkor ez teleportál bárhova az univerzumban?
- A tartály mágneses tértorzító rendszerrel rendelkezik;"
Teljesen kizárt a 48 tonna, vagy ha annyi akkor sehol incs páncélzata nem csak a tornyon.Ha tippelnem kéne, akkor valami zavarórendszer lehet. Persze, ha tud teleportálni, akkor érthető, hogy miért olyan drága
Ami meglepett a cikkben, hogy csak 48 tonnának írják a súlyát. Ez ugyan nehezebb mint a T-72, T-90M, de nem tűnik valami űbernehéz, minden nagyobb tócsában megfeneklő vasnak, mint a nyugati harckocsik. Hozzátenném, hogy inkább a repülés érdekel, a tankokkal kevésbé vagyok képben.
Szerintem @boki fogta meg igazán a lényeget. Az oroszoknak sikerült egy "über" drága harckocsit megalkotniuk, amelynek az előállítási költsége jelenleg nem áll egálban a plussz képességekkel. Ahhoz, hogy igazán nagy sorozatban gyártható legyen, sokkal lejjebb kell vinni a költségeket. Tehát jelenleg sokkal jobb és életképesebb megoldás 3 db T-90M harckocsit legyártani, mint 1 db Armatát. Szerintem a T-15 is itt vérzik el.
Kulissza titkok?
https://www.portfolio.hu/global/202...enylik-vissza-a-frontra-a-t-14-armatat-638819
Én a toronnyal még mindig nem vagyok kibékülve. Egyszerűen nem tetszik.
Lassan halad a gyártás mert kurva drága kis darabszámban. 1 darab 400-500 millió rubel, Ezen az áron már 3 T-90M-et építenek.
Csapatpróbára 132 db tanki ami 4 teljesen feltöltött harckocsizászlóalj?
De az usa tervezett pontosan ugyan ilyen elrendezésű gépet,mint az Armata,és csinált is belőle prototipust.Az Abrams TTB program 80ban indult,a protot évekig próbálgatták,majd a programot lezárták-a protó megvan,valamelyik amcsi múzeumban