T-15 "Armata" BMP (Objekt 149)

Üdv Urak!

A tanktémákhoz - sokatokhoz képest - laikusként az alábbi a véleményem az új lánctalpas és kerekes technikáról a fotók alapján:

Sokkal nagyobb durranást látok most a földön gurulni, mint amit anno a PAK-FA bemutatkozásakor láttam a levegőben repülni. Ha „mérnöki szemmel” nézem őket, akkor letisztult vonalvezetést és arányosan elrendezett megerősített páncélzatot látok mindenhol.
A tornyok nélkül ennyi már átjött, ha a ponyvákat is leszedik majd, akkor sem gondolnám, hogy rontani fog az összképen. Nem gagyifelvonulást láttam eddig.

A BTR Bumerang és a Kurganec-25 sem rosszak, a T-14 nagyon komoly darabnak látszik, de a csúcs nálam a T-15.
Hát ez valami überbrutál, ahogy kinéz. (Nézzétek el nekem, nálam a J-20 is No1 kinézetű gép az ötödik generációból.)

Elölről és oldalról szerintem az pótpáncél, amelyek a féloldalasan vagy teljesen szemből érkező mai pct lőszerek döntő részét nullázák jó eséllyel.

<i>Hiryu kedves:
Bár a tornyokat még nem láttuk, de szerintem ideje lenne végiggondolnod azt, hogy mif@szvan a körtével?</i>

Monte, egyetértek veled. Nekem is nagy kedvenc a T-15 Armata BMP, de ugye ez igazából szubjektív dolog. dudi -nak pl. se ez, se a Kurganyec-25 nem tetszik. ;)

Én nem a kinézetet figyelem elsődlegesen, hanem az új generációs páncélzatot, az új ERA blokkokat, és azt az új orosz koncepciót, hogy telepakolták különböző modern érzékelőkkel, és aktív védelmi rendszerekkel szinte az összes új most bemutatásra kerülő új technikát.
Szerintem a ponyvák le fognak kerülni még május 9 -e előtt, és lesznek még meglepetések a tornyok kapcsán is. Jobban mondva, hogy mi minden aktív és passzív kütyü van felpakolva a tornyokra is. Kíváncsian várom. :)

Python
Szerintem csak május 9-én kerulnek le teljesen a ponyvák.:)
Sokan turelmetlenul várjuk , hogy milyenek a tornyok és egyeznek-e a kiszivárgott animáciokkal...Két hét múlva minden kiderul. Online kozvetítés (link) a Katonai parádék topikban , reggel 8.00-tol.

380518_original.jpg

381300_800.jpg

http://discussio.ru/military/mnenie-pro-novye-rossijskie-tanki-armata

Python
Sokan turelmetlenul várjuk , hogy milyenek a tornyok és egyeznek-e a kiszivárgott animáciokkal...Két hét múlva minden kiderul. Online kozvetítés (link) a Katonai parádék topikban , reggel 8.00-tol.

Lehet (sőt biztos), hogy ti itt többet láttok majd belőle, mint én Moszkvában, de azért remélem lesz szerencsém közelről is megnézni egy-két vasat.
Este olvasni fogom a HTKA-t, ha lemaradtam volna valamiről,
ja és ha jön még legalább 1 elvetemült, aki ezt olvassa, akkor igazán megkereshetne...

Python

Magyar idő szerint reggel 8:00?

<blockquote rel="boki">Python

Magyar idő szerint reggel 8:00?</blockquote>

Igen.(Moszkvában 10.00)

Vigyázzatok! Moszkvával most csak egy óra különbség....Ők nem álltak át....azaz magyar 9.00 kór

Kicsi doboz a körben a ködgránátvető, előtte a talán Drozd-2 aktív védelmi rendszer elemei:
7cde48e20848.jpg

Ha minden igaz itt a T-15 BMP hátulról, elég rossz minőségű képeken. Úgy néz ki, mintha egy hátsó leengedhető rámpája lenne.

qLb9RNd.jpg

7LXRD2d.jpg

rYRPP7Wl.jpg

2016-ban kezdik az Armata T-14, T-15 állami tesztjei kulonbozo éghajlati korulmények kozott(Arktisz, sivatag, mocsaras vidék) a tesztekben kozel 100 haditechnikai eszkoz vesz részt.