T-15 "Armata" BMP (Objekt 149)

00000004-m.jpg

00000005-m.jpg

00000006-m.jpg

00000007-m.jpg

Egyben van a deszant tér,a vezető fülkével?Ha valami beköszön hátúlról,fasírtot csinál a sofőrökből is,és ott ragad a gép a harcmezőn,azt hittem le vannak szeparálva a deszant térből.

Ezt már elkaszálták es ezen szerintem a főfegyver cseréje sem változtat ráadásul az ATAKA visszalépés.

• Tetszik
Reactions: Nagy Csaba
Gyenge volt a tüzereje a T-15-nek 30 mm-es csövel és szubszónikus sebességü Kornettel. Sokan kritizálták.

• Tetszik
Reactions: endre
Én már sajnálom az oroszokat most komolyan!:(

Szegényeknek semmi nem jut el sorozatgyártásra és a meglévő protók mellé újabb protókat eszkábálnak össze :(
armata 2020-ra XY db szám aztán nem hogy 2020-ra de még csak azután indulhat majd be a gyártás (ha beindul)
Azt hittem ezt fogják nyomni a BMP modernizáláskor de nekik erre sem futotta
Erre maradt a berezhok torony :confused:
1503580965_epoha-57-mm-2.jpg

BMP-2%2BKWS%2Bmit%2BBerezhok-Turm%2Bf%25C3%25BCr%2BRussland%2B1.jpg

• Tetszik
Reactions: Nagy Csaba
Armija-2018 kiállításon mutatják be már páncéllal felszerelve Kubinkában a Patriot Parkban, amely augusztus 21-én kezdődik.

Tehát Allesmornak lesz igaza és most egy-két évtizedig az jön, ami a SZU összeomlása után a repiparban: az ígéretes projektek befagynak, de az üzemek előállnak az azokból táplálkozó prototípusok garmadával, megrendelés nélkül.

Én már sajnálom az oroszokat most komolyan!:(

Szegényeknek semmi nem jut el sorozatgyártásra és a meglévő protók mellé újabb protókat eszkábálnak össze :(
armata 2020-ra XY db szám aztán nem hogy 2020-ra de még csak azután indulhat majd be a gyártás (ha beindul)
Azt hittem ezt fogják nyomni a BMP modernizáláskor de nekik erre sem futotta
1503580965_epoha-57-mm-2.jpg

BMP-2%2BKWS%2Bmit%2BBerezhok-Turm%2Bf%25C3%25BCr%2BRussland%2B1.jpg
Kivárják a magasabb olajárakat. Amúgy a totális atomernyő alatt ez az egész csak faszméregetés.

Kb 5-6 éve olvastam, hogy fel fog támadni az 57mm-es űrméret az oroszoknál. Reméltem már akkor is, hogy talán nem az ősöreg Sz-60-as jön vissza és úgy látom, ez valóban valami új dolog. Remélem, a lőszerkészlet se a világháborús őskövület.

Kb 5-6 éve olvastam, hogy fel fog támadni az 57mm-es űrméret az oroszoknál. Reméltem már akkor is, hogy talán nem az ősöreg Sz-60-as jön vissza és úgy látom, ez valóban valami új dolog. Remélem, a lőszerkészlet se a világháborús őskövület.
Én a russian defense fórumon olvastam róla, elvileg más lőszere van mint a régi 57millisnek, rövidebb a hüvelye.

• Tetszik
Reactions: boki
Eddig mi az amit elkaszáltak? Kurganyec és a 30mm-es bmp? Ebből az új 57-esből vajon lesz valami?

A T-15-öt kaszálták el a Kurganyec-25 megmaradat a 30mm-es gépágyúval és a 4db ATGM-el(meg persze a PKT).Bár lehet,hogy ezek után a Kurganyec is ugyan ezt az 57mm-es tornyot kapja.

• Tetszik
Reactions: endre and ms07