A BDD típusú reaktív páncélzat komentre fent katints rá és bejön egy jó kis összefoglaló oldal. Asszhem az első részben van benne.
http://ciar.org/ttk/mbt/armor/armor-magazine/armor-mag.2002.mj/3BDDarmor02.pdf
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A BDD típusú reaktív páncélzat komentre fent katints rá és bejön egy jó kis összefoglaló oldal. Asszhem az első részben van benne.
Volt itt úgy tavaly tavasszal linkelve egy oldal ahol országra lebontva voltak a típusok, altípusok, és a legyártott darabszámok is ha jól rémlik. Talán ebben a topicban van, én a csehT- 55AM2-ket néztem.A T-54AM2K-ról ki mit tud? Ki volt állítva Ostravában. Ez proto volt, vagy széria is volt belőle?
55-ből gyártottak, exportálták is az NDK-ba. Volt K1 századparancsnoki, K2 zászlóaljparancsnoki, K3 ezredparancsnoki változat. Korábban már tudtam ezt a 3K változatot csak elfelejtettem.A T-54AM2K-ról ki mit tud? Ki volt állítva Ostravában. Ez proto volt, vagy széria is volt belőle?
55-ből gyártottak, exportálták is az NDK-ba. Volt K1 századparancsnoki, K2 zászlóaljparancsnoki, K3 ezredparancsnoki változat. Korábban már tudtam ezt a 3K változatot csak elfelejtettem.
A csehektől Grúziába 2000-2001-ben 120db-ot vettek T-55AM2-ből, 67000 cseh korona /db áron. Mág a 70-es években készültek T-55A-ként és 10 évre rá doppingolták fel AM2-re.
A csehektől Grúziába 2000-2001-ben 120db-ot vettek T-55AM2-ből, 67000 cseh korona /db áron. Mág a 70-es években készültek T-55A-ként és 10 évre rá doppingolták fel AM2-re.
Köszi, akkor ez nem csak elméleti, ez bizony létező dolog.
Ugandaiak Szomáliában.
A T-54AM2K-ról ki mit tud? Ki volt állítva Ostravában. Ez proto volt, vagy széria is volt belőle?
ha 1000 db alatti akkor a szovjeteknél csak nullszériaAz utolsó T-54 szériák egyike szóval nem ebből volt a legtöbb a világon,hacsak a korábbiakat át nem alakították.
Úgy tudom korábbiak voltak csak upgradelték őket. Nem merem most fejből kijelenteni hogy minden T 55AM upgradelt, lehet köztük pár eredetileg is így gyártott ilyen olyan államnak, hadseregnek. Az AM2-k már mind upgradek, átlag 85-től. Az 54AM-AM2 stb meg eleve azok mert 54-est valami kb 68-ig gyártottak talán a cseheknél. Fejből nem tudom meddig gyártották a csehek a T-55 típust, talán 83-84-ig? A Szu talán 81-ig? Lengyelek is kb addig, vagy addig se mert átálltak már korábban a 72-re, 79 körül?Az utolsó T-54 szériák egyike szóval nem ebből volt a legtöbb a világon,hacsak a korábbiakat át nem alakították.
Inkább az érdekelne, hogy a valóságban ez mennyi idő?. És hogy nehéz-e párszáz méterről eltalálni egy autót.@gacsat
gyakorlatlan volt egy kicsit az öreg na , megesik a legjobbakkal is nem ? , jó viccet félretéve, gondolom hogy a filmben fokozzák az izgalmat , meg eltudják sütni hogy hogy az embernek lerepül a feje a toronyban.