Az oroszok egy deka T-62-t nem használnak. A szakadárok kapták őket.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ugye veszünk belüle vagy 500 db-ot?!
Csak az az egy darab van belőle...
Az oroszok egy deka T-62-t nem használnak. A szakadárok kapták őket.
Ez alapból nem igaz, állandóan szállítják a felújított T80-asokat az újonnan legyártott T90MS-eseket, T90A-kat, állítólag már egypár T14 Armatát is odaküdtek teszteni. Gyanítom a T62-est lehet a leggyorsabban felújítani, ezért hozzák nagy számban. Az ukrik lassan kifogynak már a lengyel tankokból is, szóval a T62-nek nem nagyon lesz ellenfele, a javelinek ellen meg majd felhegesztik a mágikus napernyőt."Oroszország 800 T-62-es harckocsit módosít az ukrajnai háborúhoz. Ez azt jelenti, hogy az összes újabb T-64-es, T-72-es és T-80-as harckocsinak vége, újat nem lehet gyorsan gyártani.
Értékeld egyébként a videóban a tankgyár helyzetét"
Spec arrol már maguk az oroszok is megállapitották,hogy szart sem érjavelinek ellen meg majd felhegesztik a mágikus napernyőt.
Ha az oroszoknak van modern elektronikajuk, optikajuk és nem egy újabb tankba építik be, amiből van felújításra váró 10.000, akkor hülyék teljesenÉrtem én hogy szar a t-62 de mennyire lehet modernizálni ?
Ez egy m-60 modernizáció azt mondom jól néz ki és nem vak sötétben
De miylen lenne egy t-62 modernizáció ?
Értem én hogy szar a t-62 de mennyire lehet modernizálni ?
Értem én hogy szar a t-62 de mennyire lehet modernizálni ?
Ez egy m-60 modernizáció azt mondom jól néz ki és nem vak sötétben
Oroszország 800 T-62-es harckocsit módosít az ukrajnai háborúhoz. Ez azt jelenti, hogy az összes újabb T-64-es, T-72-es és T-80-as harckocsinak vége, újat nem lehet gyorsan gyártani.
A tankgyaros film alapjan, ugy gondolom, csak olyan szintu felujitast kap, modern eszkozok nelkul, hogy kibirja a "halal 50 orajat"....Ha az oroszoknak van modern elektronikajuk, optikajuk és nem egy újabb tankba építik be, amiből van felújításra váró 10.000, akkor hülyék teljesen
Az ha karbantartással kimegy egy t62, az is is baromság. De ha a szemben álló csapattestnel nincsen rakéta ellene akkor működhet, de ha a modern berendezéseket ebbe építik akkor még jobban megérdemlik a vereséget .
"Ez azt jelenti, hogy az összes újabb T-64-es, T-72-es és T-80-as harckocsinak vége, újat nem lehet gyorsan gyártani.""Oroszország 800 T-62-es harckocsit módosít az ukrajnai háborúhoz. Ez azt jelenti, hogy az összes újabb T-64-es, T-72-es és T-80-as harckocsinak vége, újat nem lehet gyorsan gyártani.
Értékeld egyébként a videóban a tankgyár helyzetét"
Szerintem is valami hasonló állhat a háttérben, de mégsem ennyire jövőbe mutató a dolog. Lehet, hogy 2-3 évig tart, míg 800 T-62 fel lesz újítva, de az első már néhány hónapon belül kész lehet.Szóval nem, nem azért újítják fel, mert MA kifogytak volna az újabb tankokból, hanem azért, hogy ne fogyjanak ki 2-3 év múlva sem, ha továbbra is havi 150-200 harckocsit veszítenek, mint eddig.
Ugyanis a még potenciálisan felújítható harckocsik száma a depókról készült műholdképek alapján 3-4000 volt a háború előtt, szóval 2-3 év múlva előfordulhat, hogy felélik a tartalékokat a jelen trendek mellett.
Valyon milyen "security" vigyáz a T14-re?Ez alapból nem igaz, állandóan szállítják a felújított T80-asokat az újonnan legyártott T90MS-eseket, T90A-kat, állítólag már egypár T14 Armatát is odaküdtek teszteni. Gyanítom a T62-est lehet a leggyorsabban felújítani, ezért hozzák nagy számban. Az ukrik lassan kifogynak már a lengyel tankokból is, szóval a T62-nek nem nagyon lesz ellenfele, a javelinek ellen meg majd felhegesztik a mágikus napernyőt.
És ezt a tesztelés sem értem. Rálőni otthon is rá tudnak. Ha találatot kap élesben, abból akkor is propagandalebőgés lenne, ha hozzá amit kell, és a kezelők megússzák.Valyon milyen "security" vigyáz a T14-re?
Emlékezni fogsz erre a bejegyzésedre fél év múlva? Mert szerintem, eléggé csúnyán fog öregedni...Ez alapból nem igaz, állandóan szállítják a felújított T80-asokat az újonnan legyártott T90MS-eseket, T90A-kat, állítólag már egypár T14 Armatát is odaküdtek teszteni. Gyanítom a T62-est lehet a leggyorsabban felújítani, ezért hozzák nagy számban. Az ukrik lassan kifogynak már a lengyel tankokból is, szóval a T62-nek nem nagyon lesz ellenfele, a javelinek ellen meg majd felhegesztik a mágikus napernyőt.