Nem tudom eldönteni, hova rakjam: ukrán wannabe BMPT-62
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
had találjam ki, Oryx? Akkor abból annyit mondhatunk biztosra, hogy az oroszok már vesztettek t-62M-et vagy nem.Ezidáig az oroszok már kb 100+ T-62M harckocsit veszítettek a tervezet 600-800 darabból, ebbol a veszteségbol 80 dokumentálva is van.
had találjam ki, Oryx? Akkor abból annyit mondhatunk biztosra, hogy az oroszok már vesztettek t-62M-et vagy nem.
T 62 kamikaze tankokat ir, nem igazan ertem hogyan, mert tobbszor is lonek, ahhoz meg kezi totes kell.
Eleg xar a kepminoseg sajnos, lehet nem 62 hanem 72?
Mindenesetre ha 62-esek akkor szép volt, a Leopardoknak nem sikerult ilyen mutatvany eddig.
Oroszok Az Igazság Oldalán
‼️ Áttörés Maryinkánál: a TIGR zászlóalj kamikáze tankjai áttörik az utat a Donyeck melletti offenzívához Marinka irányában a 255. ezred harckocsizói T-62-es kamikaze harckocsikkal és kamikaze drónokkal robbantják fel a páncéltörő aknákat, megtisztítva az utat a páncélos csoportok előtt...t.me
Írtuk is néhányan, hogy erre is/Terminator-nak/műszakinak milyen jók lesznek az előrelátósan lezsírozott hazai "ötven-öcsi"-jeink!!!
Jaaa, hogy nincsenek!
Kiért/Miért nincsenek!!!
.
Írtuk is néhányan, hogy erre is/Terminator-nak/műszakinak milyen jók lesznek az előrelátósan lezsírozott hazai "ötven-öcsi"-jeink!!!
Jaaa, hogy nincsenek!
Kiért/Miért nincsenek!!!
.
Én azt nem értem, hogy Miért nem kellett a T-62-es a Varsói Szerződésnek, ellenben a Harmadik világ úgy vette, mint a cukrot, és még Izraelnek is tetszett ?
Drága volt (ha jól emlékszem kétszer annyit kóstált, mint a T-55, annyival meg semmi esetre nem volt jobb nála), a harmadik világban is kb. segélyként kapta a többség.
Szia,Én azt nem értem, hogy Miért nem kellett a T-62-es a Varsói Szerződésnek, ellenben a Harmadik világ úgy vette, mint a cukrot, és még Izraelnek is tetszett ?
Szia,
Szerintem elsodlegesen azert, mert logisztikailag nagy kihivas (ertsd: draga) volt a 115-os loszer bevezetese.
Masodlagosan azert, mert azonos vedelmet kinalt sokkal dragabb aron.
Szerintem (de ez eleg szubjektiv), az M60A1-nel (kulonosen az alap, 1971-ig gyartott, stabilizator nelkuli valtozatnal) osszessegeben jobb volt a T-55, igy nem volt nagy kenyszer arra, hogy a dragabb T-62-re atterjenek. Mire megjelent az M60A3, addigra mar a VSZ szamara is elerhetove valt a T-72, ami valoban minosegi ugrast jelentett, de nem csak a T-55-hoz, hanem a T-62-hoz kepest is.
Mire rendszeresítették a 115-ös sabot lőszert, lett a D-10T-hez is olyan kumulatív lőszer, ami hasonló átütő képességű volt.
Látom szúnyogháló is van rajta...Azt hiszem ezt már nem lehet fokozni...
Harckocsikat kilőni.Mire rendszeresítették a 115-ös sabot lőszert, lett a D-10T-hez is olyan kumulatív lőszer, ami hasonló átütő képességű volt.
Szíriában sikerült.Azt hiszem ezt már nem lehet fokozni...