Milyen szakadároknak? A DNR és az LNR megszűnt, mert beolvadtak az Oroszországba a haderejükkel együtt amik az orosz hadsereg részei lettek.2014, az oroszok tolják a szakadároknak a T-64-eseket:
2014-es a felvétel(Vagy nem, de még "háború" előtti)!Milyen szakadároknak? A DNR és az LNR megszűnt, mert beolvadtak az Oroszországba a haderejükkel együtt amik az orosz hadsereg részei lettek.
64-es.Toronycsere T-72-esen (vagy 64-esen, nem vagyok benne biztos).
Toronycsere T-72-esen (vagy 64-esen, nem vagyok benne biztos).
Plusz a lőszerek állítva vannak a töltőberendezésben, míg a 72-eseknél fektetveA láncvezető kerekeknél látszik, 64-es.
Ukránok, nem? Gondolom valami kiképző gyakorlaton lehettek, a srácnak meg német egyenruha jutott.A 22. másodpercnél a csávón német egyenruha van. Nekem legalábbis BW-s egyenruhának tűnik.![]()
Ukránok, nem? Gondolom valami kiképző gyakorlaton lehettek, a srácnak meg német egyenruha jutott.
Hát ha a fronton így száguldoznak, nyitott búvókkal, akkor kicsit sok volt a kisüsti a kantinban.Ha meg a fronton vannak és más ország egyenruháját viseli, az elég problémás. Nah, mindegy, feltűnt.
A 22. másodpercnél a csávón német egyenruha van. Nekem legalábbis BW-s egyenruhának tűnik.![]()
Ebben a konfliktusban mindenki össze vissza hord mindenféle göncöt.Ha meg a fronton vannak és más ország egyenruháját viseli, az elég problémás. Nah, mindegy, feltűnt.
Amíg nem oroszt visel addig szerintem nem olyan nagy baj.Ha meg a fronton vannak és más ország egyenruháját viseli, az elég problémás. Nah, mindegy, feltűnt.
Amíg nem oroszt visel? Ők is hordanak mindent össze vissza.Amíg nem oroszt visel addig szerintem nem olyan nagy baj.
Amúgy szerintem bw goretex kabát.
Mi is használtuk, military boltokban fillèrekèrt árulták règebben a használt darabokat.
Ok. Akkor amíg nem az ellensègèt hordod.Amíg nem oroszt visel? Ők is hordanak mindent össze vissza.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..