Meg a hülye hozzászólás is.A nitrogén, CO2 sőt a víz is
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg a hülye hozzászólás is.A nitrogén, CO2 sőt a víz is
Pont amiatt végképp gyanús, nézd meg rajta az ágakat, vagy miket. Ha alattuk tűz van, akkor azoknak füstölniük, szenesedniük kéne. De már gyújtóhőmérséklet nélkül is mozogni/töpörödni.Friss tavaszi vetés, de ahogy látom ez nem CGI lehet látni a búvóban a lángokat a résen, azt meg nehéz leanimálni.
5-6 réteg különböző hővezető képességű kompozit van alatta. Ki tudja mióta ég. Szerintem ez nem cgi.Pont amiatt végképp gyanús, nézd meg rajta az ágakat, vagy miket. Ha alattuk tűz van, akkor azoknak füstölniük, szenesedniük kéne. De már gyújtóhőmérséklet nélkül is mozogni/töpörödni.
Egy kumulatív eszköz behatolásakor eléggé minimàlis külsérelmi nyom van ha nem robban fel.Az a nyom a vetésben elég gyanús, a harckocsi küröl semmi szétszóródás (tudom, nem robbant fel, de akkor is lennének a becsapódáskor szétrepülő dolgok), továbbá a fehér füst is érdekes.
Ha elhagyták volna, látszana a nyoma a katonáknak. De nem látszik. Akkor bent kuksolnak, vagy?Ez T-72B, de nem semmisült meg azonnal, csak lassan kezdett el füstölögni, és a személyzetnek volt lehetősége a gépelhagyásra.
A vetés felál az emberi làb után viszonylag hamar. Amúgy úgy csináltok mintha egy t-72 kilövése lehetetlen küldetés lenne. Pedig aztán nagyon nem az.Ha elhagyták volna, látszana a nyoma a katonáknak. De nem látszik. Akkor bent kuksolnak, vagy?
Nem csak az emberi lábnyomra gondoltam, hanem a menekülés közben szétszórt felszerelés, ruházat, stb.A vetés felál az emberi làb után viszonylag hamar. Amúgy úgy csináltok mintha egy t-72 kilövése lehetetlen küldetés lenne. Pedig aztán nagyon nem az.
Lehet, hogy valódi a felvétel, de több mint gyanús.Egy kumulatív eszköz behatolásakor eléggé minimàlis külsérelmi nyom van ha nem robban fel.
Mi ebben a gyanús valszeg szétbontakozott a hk szakasz a mezőn hogy legyen hely manőverezni aztán ez kapott egy atgm-et.Lehet, hogy valódi a felvétel, de több mint gyanús.
Az a gyanús, hogy túl élesek a színek, a láng is animáltnak tűnik, nincs semmilyen sérülésnyom, a füst is fura, az ágakat már írtam, és mindehhez jön egy kb egérgörgő szintű kamera forgás.Mi ebben a gyanús valszeg szétbontakozott a hk szakasz a mezőn hogy legyen hely manőverezni aztán ez kapott egy atgm-et.
Ez egy t-72 azért nem kell hozzá halálcsillag szintű pct eszköz.
Mi ebben a gyanús valszeg szétbontakozott a hk szakasz a mezőn hogy legyen hely manőverezni aztán ez kapott egy atgm-et.
Nem csak az emberi lábnyomra gondoltam, hanem a menekülés közben szétszórt felszerelés, ruházat, stb.
Az a gyanús, hogy túl élesek a színek, a láng is animáltnak tűnik, nincs semmilyen sérülésnyom, a füst is fura, az ágakat már írtam, és mindehhez jön egy kb egérgörgő szintű kamera forgás.
Nem pedig az, hogy úristen kilőttek egy T-72-est és azt nem lehet.