T-72

Friss tavaszi vetés, de ahogy látom ez nem CGI lehet látni a búvóban a lángokat a résen, azt meg nehéz leanimálni.
Pont amiatt végképp gyanús, nézd meg rajta az ágakat, vagy miket. Ha alattuk tűz van, akkor azoknak füstölniük, szenesedniük kéne. De már gyújtóhőmérséklet nélkül is mozogni/töpörödni.

• Tetszik
Reactions: hunter85
Pont amiatt végképp gyanús, nézd meg rajta az ágakat, vagy miket. Ha alattuk tűz van, akkor azoknak füstölniük, szenesedniük kéne. De már gyújtóhőmérséklet nélkül is mozogni/töpörödni.
5-6 réteg különböző hővezető képességű kompozit van alatta. Ki tudja mióta ég. Szerintem ez nem cgi.

Az a nyom a vetésben elég gyanús, a harckocsi küröl semmi szétszóródás (tudom, nem robbant fel, de akkor is lennének a becsapódáskor szétrepülő dolgok), továbbá a fehér füst is érdekes.

• Tetszik
Reactions: fip7 and Kim Philby
Az a nyom a vetésben elég gyanús, a harckocsi küröl semmi szétszóródás (tudom, nem robbant fel, de akkor is lennének a becsapódáskor szétrepülő dolgok), továbbá a fehér füst is érdekes.
Egy kumulatív eszköz behatolásakor eléggé minimàlis külsérelmi nyom van ha nem robban fel.

A vetés felál az emberi làb után viszonylag hamar. Amúgy úgy csináltok mintha egy t-72 kilövése lehetetlen küldetés lenne. Pedig aztán nagyon nem az.
Nem csak az emberi lábnyomra gondoltam, hanem a menekülés közben szétszórt felszerelés, ruházat, stb.

• Tetszik
Reactions: fip7
Mi ebben a gyanús valszeg szétbontakozott a hk szakasz a mezőn hogy legyen hely manőverezni aztán ez kapott egy atgm-et.

Ez egy t-72 azért nem kell hozzá halálcsillag szintű pct eszköz.
Az a gyanús, hogy túl élesek a színek, a láng is animáltnak tűnik, nincs semmilyen sérülésnyom, a füst is fura, az ágakat már írtam, és mindehhez jön egy kb egérgörgő szintű kamera forgás.
Nem pedig az, hogy úristen kilőttek egy T-72-est és azt nem lehet.

Mi ebben a gyanús valszeg szétbontakozott a hk szakasz a mezőn hogy legyen hely manőverezni aztán ez kapott egy atgm-et.

Mint írták maga a felvétel a gyanus, nem az, hogy kilőnek egy tankot.
A színek nem tűnnek valósnak, a felvétel minősége kaputelefonszerű, miközben ma már HD kamerával rohangásznak a drónok (akkor rontják egy felvétel minőségét ha el akarnak fedni valamit, pl azt, hogy CGI), a tank körül meg elképesztő sebességel repül körbe a kamera életszerűtlen mozgással.
Játékokban szoktad így körbenézni a tankodat a virtuális kamerával....

Most abba meg már bele se menjünk hány repszimes kamu videót csináltak az ukránok!
Nekem egyszerűen gyanus a felvétel, ennyi.

Semmi kétely nincs bennem afelől hogy az ukránok csomó tankot megsemmisítettek.
Egyszerűen a sok közül ez az egy videó nekem totál animáltnak tűnik, ennyi, kizárólag a látvány miatt mondom.

• Tetszik
Reactions: fip7 and gafzhu
Az a gyanús, hogy túl élesek a színek, a láng is animáltnak tűnik, nincs semmilyen sérülésnyom, a füst is fura, az ágakat már írtam, és mindehhez jön egy kb egérgörgő szintű kamera forgás.
Nem pedig az, hogy úristen kilőttek egy T-72-est és azt nem lehet.

Oldalról is jöhetett a találat.

Török televízió forgatócsoportja meglátogatott egy orosz roncstemetőt Kijev külvárosában Irpinben,ahol a megsemmisített orosz páncélosokat gyűjtötték össze.

Közös jellemzőjük a belső lőszerrobbanás,és a robbanás által lerepült torony.

1 perc 55 nél a riporter lelkesen mutatja hogy ez egy T72-es,valaki a típust felismeri ?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Wilson
Kilőtt orosz T-72B3...

• Tetszik
Reactions: kriss02
Szerintem ideje elgondolkozni és véget vetni a t-72 variációk használatának a háború után !