???Nem is értem minek dobálsz fél téglát az álló vízbe.
...elfelejtetted a mindent is megoldó varázs-számot: 44
Irónikus napom van, bocs!...
![]()
???Nem is értem minek dobálsz fél téglát az álló vízbe.
...elfelejtetted a mindent is megoldó varázs-számot: 44
Irónikus napom van, bocs!...
![]()
Semmi extra csak a szokásos vegyünk használt T-72-est gombokért és modernizáljuk gombokért programon akadt a lemez.
Tudjuk, hogy főként jó képeket szolgálatat a topikokba szeretünk is érte. Olyan szépek és jók, hogy érzelmi reakciókat váltanak kiSemmi ilyesmiről nincs szó, engem ne akarjatok belekeverni ebbe a vitába. Nem is járok szándékosan ezekbe a topicokba. Egyszerűen találtam jó képeket a T-72B3-ról. A modernizált változatokról már jó pár hsz. van, de a B3 változatról nagyon kevés. Nem kell ezt túl gondolni.
Valaki hisztizett itt egy pár napja/hete . hogy az oldal védelme a teknőnek milyen szar a 72-esnek ! Az első kép nekem nem azt mutatja !
Az első képen B3M van a másodikon sima B3Valaki hisztizett itt egy pár napja/hete . hogy az oldal védelme a teknőnek milyen szar a 72-esnek ! Az első kép nekem nem azt mutatja !
Az első képen B3M van a másodikon sima B3
Bár már mindenhol azt olvasom hogy már mindene thermal-os szóval nem infravető. Lehet tényleg sima refiDe mi már az a reflektor a parancsnoki nyílásnál?
Bár már mindenhol azt olvasom hogy már mindene thermal-os szóval nem infravető. Lehet tényleg sima refi![]()
Le kell vakítani valamivel a fácánt a fáról.annak is pont annyi értelme van mint infravetőnek
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..