T-80

Gyárilag van rajtuk napernyő? Teljes luxus

Igen. A tankok már alapfelszereltségként fel vannak szerelve drónellenes "Mangal" és elektronikus hadviselési rendszerekkel.
Hy4z-vhgpNY.jpg

imK1hnGE5k0.jpg

BPbZiGp4VXc.jpg

És jól látom hogy 20 cmként pontheggesztett zártszelvénx és magas bordás trapézlemezből van? Ezt az USAban vagy ithhon innovációként jó drágán adnák. Itt is?
Eddig ERA volt felrakva, innen nem látszik, hogy ezen is az van-e (bár szerintem az, mert kb ekkorák az ERA téglák is).

Én meg kerestem a ponthegesztést, mert azt gondoltam, a kolléga csak jobban ért hozzá mint èn. :)
Az jó kèrdés, hogy ERA van-e ott. De mièrt lenne a tetöelem különben darabokban felcsavarozva?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Új típusú ketrec páncél a tornyon.

Az a baj, hogy egy öngyilkos fpv drón ellen semmit sem ért a tetőcsomagtartó, az legfeljebb a függőlegesen dobált gránátot fogja meg.
A kamikaze fpv drón kezelője meg ha ügyes, mindig megtalálja a sebezhető pontot. És már nem egyedül szoktak támadni. A rács, ketrec sem mindenható. Egy kumulatív sugarat nem állít meg, jó volt az RPG fej ellen, mert az nem működött el, ha beleszorult a rácsba.
Ezért jutott el az evolúció a teknősbékatankokig...

• Tetszik
Reactions: bel
T-64 alvázon a torony.

448309964_968206318643160_7981694031183989152_n.jpg

A T-64-est Kontakt-1-essel díszítik ki. A Nyizs / Nozs ERA-t használó T-64-esekből meg kifogytak az ukránok.

T-64BV_mod.1987.jpg

R1fGSwY.jpg

A te általad posztolt fotón meg Kontakt-5-össel felszerelt harckocsi van, még a teknőt is azzal borították be. És a sofőr portja is három osztatúnak néz ki, nem pedig egyetlen plexiből levőnek.

Inkább a T-80U-ra próbálták ráerőszakolni a T-64-es futógörgőit, csak mi értelme az olyasminek ?

A T-64-est Kontakt-1-essel díszítik ki. A Nyizs / Nozs ERA-t használó T-64-esekből meg kifogytak az ukránok.

T-64BV_mod.1987.jpg

R1fGSwY.jpg

A te általad posztolt fotón meg Kontakt-5-össel felszerelt harckocsi van, még a teknőt is azzal borították be. És a sofőr portja is három osztatúnak néz ki, nem pedig egyetlen plexiből levőnek.

Inkább a T-80U-ra próbálták ráerőszakolni a T-64-es futógörgőit, csak mi értelme az olyasminek ?
Zsàkmànyolták az ukránok és azzal hoztàk rendbe ami van.

T-72-esről voltak videók t-64 görgőkkel

Elővették az "Objekt-640" -et, ami 30 éve jobb tank volt mint a T-90. Rengeteg hasznos(tudást bővítő) infó a videóban:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.