Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Asulukban (Asztrahány megye) egy gyakorlat során egy BMP-2M T-90A harckocsit lőtt ki véletlenül Konkurs rakétával. Sérültekről nem érkezett hír.
Asulukban (Asztrahány megye) egy gyakorlat során egy BMP-2M T-90A harckocsit lőtt ki véletlenül Konkurs rakétával. Sérültekről nem érkezett hír.
A rakéta nem ütötte át a páncélt, ezért nincsenek sérültek.
A Konkurs még szovjet fejlesztés, nem a leghatékonyabb ATGM.Hát annak örülök , hogy nincsenek sérültek !
De ez most vagy egy nagyon jó reklám a T-90A-nak vagy egy nagyon szar a kokursnak ! Ezek szerint a korábbi ATGM-ekkel szembe kellő védelmet nyújt ! Így már levizsgázott Szíriában a TOW ellen is példásan meg most a Konkurs ellen is.
Hát annak örülök , hogy nincsenek sérültek !
De ez most vagy egy nagyon jó reklám a T-90A-nak vagy egy nagyon szar a kokursnak ! Ezek szerint a korábbi ATGM-ekkel szembe kellő védelmet nyújt ! Így már levizsgázott Szíriában a TOW ellen is példásan meg most a Konkurs ellen is.
Nagyon tetszik a formavilága ennek a gépnek.
A T-90M hátuljáról a jobb oldalára került a rönk, ha lenne mobilnetem raknék be hozzá képetNem kotoszkodom, de hol van a faronk?? Ezekhez mar miert nem kell? Csak nekem van hianyerzetem? Nekem az olyan mintha elhagynak a kek-feher csikos trikot vagy ilyesmi...
+laikuskent, szerintem hiba hogy megszakitottak a racsot a kipufogokimenetnel. (olyasmi mint amikor rajottek a nemetek, hogy vegre le kene szokniuk arrol a heppjuk-rol, hogy a tornyot mindenfajta kulso toltonyilasokkal gyengitsek) Ertem, hogy nem esztetikus a felvonulason ha olajsaros a racs, gondolom mindket hianyossagot eles helyzetben potolnak
Talán betölt de ott van jobboldaltA T-90M hátuljáról a jobb oldalára került a rönk, ha lenne mobilnetem raknék be hozzá képet
Talán betölt de ott van jobboldalt