Ez valóban T-90M-nek néz ki.
Azt írják, hogy még szeptemberben HIMARS-al kapták el a konvojt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez valóban T-90M-nek néz ki.
Arra utalnak, hogy APS is van rajta, de én nem látom. Ti?T-90M és BTR-82 csak jönnek és jönnek !
Bahmut környéke ugyanezen twitterező oldalán (is) egyre forrósodik!
APS az automata füst is.Arra utalnak, hogy APS is van rajta, de én nem látom. Ti?
Arra utalnak, hogy APS is van rajta, de én nem látom. Ti?
APS biztosan nincs lezárt dobozban...Vannak rajta nem azonosítható feladatú "dobozkák", amik a szerszámtartótól az ERA-n keresztül APS-ig bármik lehetnek.
Nem elég jó felbontású a videó ennek a megállapításához, és a "kockákból össze-LEGO"-hoz nem látható elég ideig. Ha az is, nincs a védő-lemez kinyitva => nincs üzemkész állapotban a felvétel készítésekor.
...+ : Ha lenne ilyen APS, az lenne a dolog (média-/propaganda-)logikája, hogy megmutassák.
Én már rég csináltam volna egy "tyúk-ketrec" mögé rakott ál-APS-es videót, elbizonytalanítani a másik felet, növelni a saját harci morált!
...a "tyúk-ketresc" valóban fokozza a védelmet a szimpla-fejes ATGM-ek ellen, és némileg még a duplás ellen is, elműködtetve/deformálva a becsapódó kumulatívokat.
...vmi csoda-nyugati ATGM-nél --nagy szerencsével-- meg is úszták t torony-puttonyos szerszámos-ládával a kilövődést.
... + ezzekkel párhuzamosan: némiGulág-helyettesítőHarkov-i frontszolgálattal motiválnám a villámgyors tempóvá az "elsikkadt" , fél-egy évtizeddel korábbra "tuti-megígért" APS-rendszerek fejlesztési és gyártási felelőseit a probléma megoldására.
Úgy tűnik a soft-Putyin--os motivációs próbálkozás nem tudta kezelni a (nem csak orosz) korrupciós hagyományt.
.
Igy nem tudják ellopni....APS biztosan nincs lezárt dobozban...
most tényleg egy 2018-as videón van a rúgózás amin Jegort, a 13 kisfiút elviszik egy tankgyárba mert tankfejlesztő irodát alapított a barátaival?Émmontam!
100% intakt a.hátország ipara,beszállítói,a T90 hez semmit sem kell már kitalálni,tesztelni,minden sablon,terv,dokumentáció a polcon van,annyit gyártanak amennyit a kormány rendel.
Kb korlátlan szakember,nyersanyag,energia,logisztika megvan hozzá.
APS biztosan nincs lezárt dobozban...
Semmin nincs ez a doboz 1-2 prototípust leszámítva, te pont olyan jól tudod mint én. De azt is tudod, hogy nem ilyen dobozokról beszélt, hanem a pótpáncél celláiról a torony oldalpáncélján.Ilyen dobozt kell keresni:
Ha ez van, akkor van APS. Ha nincs ez a doboz akkor nincs.
Miért kell tenni a hülyét? Amikor kerek perec leírja, hogy zárt doboz?
Igy nem tudják ellopni....
egyébként ugyanaz a kérdés, mint kopi esetében. Ez mit ad hozzá a T-90-es topikhoz, és ha semmit, akkor miért nem az ukrajnai háborúnál van?Egy orosz harckocsi lövedékének eredménye egy megsemmisült ukri páncélozott jármű. Sofőr - halott. Utas - sebesült, kar leszakadt
Itt se minden hohol boldog a végén...
Döglött Krakenes Mamba Kupyansknál
Szerintem csak félrementegyébként ugyanaz a kérdés, mint kopi esetében. Ez mit ad hozzá a T-90-es topikhoz, és ha semmit, akkor miért nem az ukrajnai háborúnál van?
Jaja. Bocsesz.Szerintem csak félrement
egyébként ugyanaz a kérdés, mint kopi esetében. Ez mit ad hozzá a T-90-es topikhoz, és ha semmit, akkor miért nem az ukrajnai háborúnál van?
Vagy csak azelőtt a példány előtt fotózkodnak, ami pár hónapja szereztek.Az ukránok fogtak még egy T-90M-t.
Vagy csak azelőtt a példány előtt fotózkodnak, ami pár hónapja szereztek.