T-90

file.php

Streeug: s"Valószínű eltérés a szélességben"

Kerngarbe nem tudom, hogy mit jelent

Einflüsse: hatások

100 m distanz: 100 m távolság

schusswinkel: tüzelési szög

Querwinkel: harántszög

MOA érték van rajta?Az lenne a fontos a 6000 méteres lőtáv esetén(ami szerintem álom bármelyik mai 13000-es ágyúnak).

Visierbereich: látási távolság, gondolom, célzási terület, amit látnak

Zielhöhe: célmagasság

Most, hogy itt az Armata, mi lesz a nemrég kifejlesztett T-90 MS-el?

Ha jelentősen olcsóbb, akkor esetleg másodvonalbeli tankként folytatják a gyártást?

Esetleg meglévő T72/90-eseket modernizálják erre a változatra?

Most, hogy itt az Armata, mi lesz a nemrég kifejlesztett T-90 MS-el?

Ha jelentősen olcsóbb, akkor esetleg másodvonalbeli tankként folytatják a gyártást?

Esetleg meglévő T72/90-eseket modernizálják erre a változatra?

Elsosorban exportverzio.

Kérdés,hogy mennyit sikerul faragni az Armat 400 millio Rubel/drb árából?!
Az MS 2,5-3,0 x olcsóbb mint az Armata.
Szerintem míg beindul a teljesen elkészult Armata sorozatgyártása addig a T-72B3 helyett inkább ebbol rendelhetnének.

Amennyivel több (mármint ha minden igaz belőle, amit mondtak róla, illetve látunk a képeken), annyival többe kerül. Szerintem nincs túlzottan elszállva az ára, ha beindul a futószalag még olcsóbb is lesz.

Amennyivel több (mármint ha minden igaz belőle, amit mondtak róla, illetve látunk a képeken), annyival többe kerül. Szerintem nincs túlzottan elszállva az ára, ha beindul a futószalag még olcsóbb is lesz.

Valamit lecsokken nyilvánvaló , de én attól félek sok elektronikai cucc ki fog maradni a véglegesített és az orosz védelmi minisztérium által jóváhagyott Armata tank -ról. Mostani árfolyamon 1 tank -7,8 millio USD.
Ebben a nehéz gazdasági helyzetben , amikor az oroszok optimalizálták a 2015-os katonai kiadásokat is (csokkentették 1000 milliárd Rubellel) kétlem , hogy ennyi pénzt kiadnának egy harckocsiért bármilyen csúcskategóriájú.