T-90

Ennek a képnek az apropóján kérdezted:
p3p-EFB5-Mw3k.jpg

Már akkor is ment amatek, hogy akkor ez most hogyna is lesz.
És ez nem került fel azóta sem még az obr 2022-re se.

• Tetszik
Reactions: ghostrider
Boki írt róla, hogy elkezdték rendszeresíteni azokat a T-72B3-akat amiken már van PK PAN parancsnoki panoráma periszkóp, és ezek közül jelent is már meg a zónában mint ahogy a képen is láthatjuk:
Fd-R5-Av-WX0-AItk-Kt.jpg

Viszont ez nem az a variáns amit mostanában szoktak obr. 2022-ként emlegetni és az obr. 2016 sem ilyen. Valószínűleg az a helyzet, hogy van néhány olyan obr. 2016 ami megkapta ez a panoráma periszkópot. De az sem elképzelhetetlen, hogy elővakarták a tankbiatlonos harckocsikat (azok közt voltak ilyenek) és átfestés után gyorsan elküldték őket a zónába.

Ez pedig a T-72B3 obr. 2022:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
A biatlonos tankokból asszem már vesztettek is párat.

• Tetszik
Reactions: ghostrider
3D model T 90

2 éves video, lehet hogy már volt itt, nem tudom nem böngésztem át az egész topikot :) .
Vannak egész jó felvételek a tank belséjéből is, amit én eddig nem nagyon láttam.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A T-90-est nem tudják az Indiaiak modernizálni, mert műszakilag messze el vannak maradva mögötte.

Milyen modernizációt terveztek hozzá, önerőből ?

A törökök nem vesződnek sokat, ők megvennék az Unificirovannij tornyot és jó is lenne.

A görögök, a törökök, és sokak mások képesek a nulláról harckocsiipart kiépíteni, de Indiával mi van ?

Görögöknek nincs önálló tankjuk, a törökök meg vettek egy K2-es harckocsiváz licencet Koreából. Az Altay lényegében egy K2-es!
Ehhez képest India tényleg önállóan próbált valamit csinálni. Csak ennek semmi köze a T-90 topikhoz :rolleyes:

Görögöknek nincs önálló tankjuk, a törökök meg vettek egy K2-es harckocsiváz licencet Koreából. Az Altay lényegében egy K2-es!
Ehhez képest India tényleg önállóan próbált valamit csinálni. Csak ennek semmi köze a T-90 topikhoz :rolleyes:
Amúgy a török mindenhez megveszek (vagy nem veszem meg hanem csak lemásolok) egy licencet és utána azt lemásolom módszer eléggé működőképesnek tűnik. Csak elég nagy alapbefektetés kell hozzá és 40 év.