Most néztem meg,mint irtamNem is láttad a videót, de már okos vagy
Mára befejeztem, boldog karácsonyt!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most néztem meg,mint irtamNem is láttad a videót, de már okos vagy
Mára befejeztem, boldog karácsonyt!
Egy teljesen mozgás és működőképes gépet hagytak ott, mert nem akarták az esélyét sem megadni, hogy felrobbanak a fenébe ahogy párezer harckocsizó előttük. Ne hidd el a szekta hülyeségeit, ez a videó is azt bizonyítja, hogy a személyzet nem érzi biztonságban/nem bízik még a legmodernebb orosz harckocsiban sem.Biztos, hogy nem ment át rajta?
Egy teljesen mozgás és működőképes gépet hagytak ott, mert nem akarták az esélyét sem megadni, hogy felrobbanak a fenébe ahogy párezer harckocsizó előttük. Ne hidd el a szekta hülyeségeit, ez a videó is azt bizonyítja, hogy a személyzet nem érzi biztonságban/nem bízik még a legmodernebb orosz harckocsiban sem.
Bazdmeg, te innen megállapítottad,hogy milyen sérülést szenvedett a gép,a kezelők meg hülyék, mert dudi őrvezető megmondta,hogy az még teljesen mozgás,és működőképes!
Biztos nem bíznak a gépeikben az Orosz harckocsizók, most adott át Vlagyimir Vlagyimirovics valami negy kitüntetést egy hk parancsnoknak,soron kívül előléptették,vagy 5x sebesült, nem kevés ellenséges gépet lőtt ki,egyik alóla kilőtt gépből ült át a másikba,annyira szarok az Orosz tankok,mert mind felrobban.
Ide is vagy százszor be volt téve. Minimum 5 éve.
Ő most vette észre...
Hogy te milyen egyszerű vagy.Bazdmeg, te innen megállapítottad,hogy milyen sérülést szenvedett a gép,a kezelők meg hülyék, mert dudi őrvezető megmondta,hogy az még teljesen mozgás,és működőképes!
Ez igen,nincs mit aggódnunk,eltapossuk a köcsög Oroszokat, a szaros tankjaikkal együtt, ha csúnyán néznek nyugat felé,amíg ilyen 3/4 istenek szolgálnak a hm-be.
Nem huszem el.
Biztos nem bíznak a gépeikben az Orosz harckocsizók, most adott át Vlagyimir Vlagyimirovics valami negy kitüntetést egy hk parancsnoknak,soron kívül előléptették,vagy 5x sebesült, nem kevés ellenséges gépet lőtt ki,egyik alóla kilőtt gépből ült át a másikba,annyira szarok az Orosz tankok,mert mind felrobban.
Baszki.
Elég gyorsan feladták a fiúk. Milyen sérulés keletkezhetet a harckocsiba, ami ezt magyarázná?
Nem csodálkozom, hogy nem vinnek oda Armatát, mert ezek azt is simán otthagynák a semmi kozepén.
Bazdmeg, te innen megállapítottad,hogy milyen sérülést szenvedett a gép,a kezelők meg hülyék, mert dudi őrvezető megmondta,hogy az még teljesen mozgás,és működőképes!
Ez igen,nincs mit aggódnunk,eltapossuk a köcsög Oroszokat, a szaros tankjaikkal együtt, ha csúnyán néznek nyugat felé,amíg ilyen 3/4 istenek szolgálnak a hm-be.
Nem huszem el.
Baszki.
Pejsze, pejsze...
Te okos vagy.
Keresgettem a neten és teljesen új T-90MS képeket találtam. Az eredeti fájlt sajnos nem találom meg ahol ezen képek szerepelnek, de egy részét tartalmazó linket berakok:
http://igorrgroup.blogspot.hu/2011/09/t-90ms-era-layout.html
Ha bárki megtalálja azt a fájlt, ahol az össze kép szerepel kérem jelezze!
Hát téged se visznek el az ufók az eszed miatt.
Ez ugyan magyarázza a vezeto pánikját (a viselkedésébol nyilvánvaló), de nem a harckocsi végleges elhagyását, mivel végul semmi nem robbant. Raadásul van a videóban egy vágás, így nem tudjuk, menyi ido telt el a dróntámadás és a jármu elhagyása kozt.Láng látszik a találat helyén a torony tetején egy ideig, gondolom átütötte. Nem hiszem, hogy kiugráltak volna, ha nem attól féltek, hogy berobbannak a lőszerek.
Láng látszik a találat helyén a torony tetején egy ideig, gondolom átütötte. Nem hiszem, hogy kiugráltak volna, ha nem attól féltek, hogy berobbannak a lőszerek.
Lehet, de miért? És erre egy magyarázat lehet az, amit @dudi írt.Nem ütötte át. A reaktív páncél szokott ilyet csinálni ha eltalálják.
Egyszerűen csak pánikba estek.
Annak az ünnepnek, ami arról szól, hogy mindenki mindenkivel ordít, összeveszik, kirakatmosolyog stb, mert valaki összekeverte a vásárlást Krisztus születésével?Lehet, de miért? És erre egy magyarázat lehet az, amit @dudi írt.
Oszt tessék észrevenni, hogy minek van a másnapja, és abbahagyni egymás toszogatását erre a kis időre....
Annak az ünnepnek, ami arról szól, hogy mindenki mindenkivel ordít, összeveszik, kirakatmosolyog stb, mert valaki összekeverte a vásárlást Krisztus születésével?
Lehet, de miért?
És erre egy magyarázat lehet az, amit @dudi írt.
Oszt tessék észrevenni, hogy minek van a másnapja, és abbahagyni egymás toszogatását erre a kis időre....
De miért estek pánikba, amikor a legkorszerűbb harckocsi(juk)ban ültek? (Mondjuk én nem ítélem el őket.)Pánikba estek. Vészhelyzetben előfordul. Mi kívülről jobban látjuk a helyzetet, mint ők belülről.
De egy lehetséges magyarázat. Másikat meg nem olvas(hat)tam...Vagy nem.
Jót tenne nektek és nekünk isFelőlem...
Te mindig tátott szájjal szaladsz a f@szerdőbe
A fórum legelső oldalán van, hogy én raktam be XD
De komolyan. Ennyire senki sem lehet pancser. Valdd be, direkt csinálod, hogy jól szórakozzunk!
Az a jó, hogyha te egyedül lennél a bolygón se vinnének el XD
Nekem úgy tűnik füst jön belőle,amikor megáll,lehet volt egy kis tűz benne,a sofőr odébb fut 15 métert,és hasra vágja magát,az is arra utal,hogy számít a robbanásra,mert tűz van belül.
Nem mellesleg a toronyfordítója biztos szétment,ahogy behajtott az erdőbe,a fák hátranyomták a tornyot,a csőnél fogva.
Lehet átütötte,olyan szerencsétlen helyen találta el,nincs azzal semmi gond,ahol fát vágnak,ott forgács is van,láttunk már párat,ami aknára futott,majd kapott egy atgm-et is,és ment tovább,láttuk ahogy a ketrec megfogta az atgm-et,és ment tovább,megúszták a kezelők,az a lényeg.