<blockquote rel="akagi"><blockquote rel="molnibalage">Akagi, a harckocsihoz személyzet is tartozik. Ha csak 3 fővel számolsz, akkor az 60k+. A telje orosz aktív haderő mekkora is? Izé..? Hát ki a tököm töltené fel lőszerrel, hol van a logisztika mögötte, hogy el is induljon?
Bocs, de ez a komment akkora állatság, mintha azt mondanád, hogy az AMARG-ban levő 20+ éve ott álló F-16 és F-4 gépeket pöccintérsre indítod, vagy a hasonló módon tárolt M1-eket. A dzsinnekben is hiszel?
Nem is értem, hogy ekkora műszaki, személyzeti és logisztikai ökörségen ki nem nevet. Mert mást nem nagyon lehet csinálni. Egyszerűen félelmetes, hogy ekkora csont hülyeséget bevesz valaki... Megáll az ész, de tényleg...
Ugye Te mindenhez értesz?
Főleg a másik leugatásában!
Mond neked valamit:
-két év páncélos ezred Kalocsa
-pár hónap Uralvagon zavod + közel egy év "piknik" a Kola- félszigeten
-közel tíz év GG(ha, nem tudnád mit jelent: Gödöllői Gépgyár).
Mellesleg: Iklad és TB, ha nem tudnád: Törökbálint és Pusztavacs.
De nem kell bemutadnod nekem Nyírtelket és Kapolyt sem. Egyedül Szirákon nem voltam, csak átutazóban, de a budapesti "nagymetrót" is ismerem.
Tudod: kár, hogy<b> igazán tudós emberek nem írhatnak ide....!</b>
Megáll az eszem a nagyképűségeden, aki mindenhez ért!
Tudod, a mai napig is el tudnám indítani bármelyik orosz harckocsit és vagyunk egy pár ezren. Mondok még valamit: '58-as 100-as malacokat lőttünk a hetvenes évek közepén, amit a néhai TB Finommechanikai Művek raktár bázisáról vételeztünk.
Legalább gombold ki a nagy mellényedet!
Üdv!
</blockquote>
Az MSZMP-ben meddig jutottál a ranglétrán?</blockquote>
Giga!
Az akkori világnézetem miatt még a közelébe sem engedtek az MSZMP-nek! Nem is értettem, hogy miért kerülhettem szuper titkos helyekre a SZU-ban, és itt Magyarország területén sem. D