T-90

Kevéssé ismert rendszeresítő Azerbajdzsán, a zászlók ne tévesszenek meg senkit, ők a törökök testvérnépe, és vajon mennyire lehet publikus nekik a T-90-es páncélzata ?

SHOXst9.jpg

RDJ03TO.jpg

QQswKp2.jpg

Mintha már linkeltem volna...

A T-90M tornyát "univerzális" toronynak tervezték, vagyis a T-72/80/90 tankokra felrakható.
Az, hogy alatta az alvázban eltérések vannak az meg szerintem hót mindegy!
Maga a torony is rendkívül nagy harci potenciál növekedést okoz bármelyik alaptípuson.
Más kérdés, hogy háborús időben nem fogják fölrakosgatni más alvázakra csak a T-90-esére.

Mintha már linkeltem volna...

A T-90M tornyát "univerzális" toronynak tervezték, vagyis a T-72/80/90 tankokra felrakható.
Az, hogy alatta az alvázban eltérések vannak az meg szerintem hót mindegy!
Maga a torony is rendkívül nagy harci potenciál növekedést okoz bármelyik alaptípuson.
Más kérdés, hogy háborús időben nem fogják fölrakosgatni más alvázakra csak a T-90-esére.
Miért nem? Nem nagyobb az összeadott potenciál, ha 72-re rakjuk az új tornyot, mint az amúgy is potens 90-esre?
Lenne T-72 alvázon ARAMATA torony + T-90, szemben a hagyományos toronnyal szerelt T-72+T-90 alvázon ARMATA torony.
Belekavarodtam: tehát arra gondolok hogy nagyobb potenciál van 10 db T-72 alvázon ARAMATA torony + 10 db T-90 mint 10 db hagyományos toronnyal szerelt T-72+10 db T-90 alvázon ARMATA torony.
Szerintem

Miért nem? Nem nagyobb az összeadott potenciál, ha 72-re rakjuk az új tornyot, mint az amúgy is potens 90-esre?
Lenne T-72 alvázon ARAMATA torony + T-90, szemben a hagyományos toronnyal szerelt T-72+T-90 alvázon ARMATA torony.
Belekavarodtam: tehát arra gondolok hogy nagyobb potenciál van 10 db T-72 alvázon ARAMATA torony + 10 db T-90 mint 10 db hagyományos toronnyal szerelt T-72+10 db T-90 alvázon ARMATA torony.
Szerintem
Milyen Armata torony?

Szerintem

Nem tudsz Armata tornyot rakni ezekre mert abban nincs ember ;)
Ezt a tornyot meg azért nem rakják föl másra, mert egyelőre csak a T-90-re van integrálva, és szerintem gyártani sem tudnak eleget belőle.
Viszont úgy néz ki, hogy a T-90 alvázakat egységesen erre a szintre hozzák föl.

Úgy látom,hogy ez az elavult szar,a használhatatlan stabilizátorával menetből simán lő,és el is találja a célt,nem mellesleg végre falkában támadnak,és megy velük a gyalogság is.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.