T-90

Szerintem fasza ötlet. Az MH harckocsi-hadosztályait nem érdekelné a részvétel???

Kiváló alkalom megismerni a potenciális ellenségek technikáit, taktikáját, képzettségét és meghatározni a fejlesztési irányt. Én kiváncsian várom mit tudnak valójában az orosz hk-k.

Te jó ég! A második mondatban van egy értelmezhetetlen idegen szó, ráadásul többes számban!

"HADOSZTÁLYAIT"?????

Nekem is nagyon tetszik az ötlet! Legkorszerűbb tankok, plusz legjobb személyzetek, basszus, gondoljatok bele, hogy milyen videók fognak készülni! :D
Tapasztalat cserének is nagyon jó lenne, azért például egy amerikai és orosz elit harckocsizó személyzetnek bőven lenne miről beszélgetnie, egy ilyenről regényeket lehetne írni. :)

Marketing lesz az egész ,semmi több. Néhány leküzdhető akadállyal, céllal, vezetési pályával, ami a médiának szól majd. Feltuningolt tankok, kifejezetten erre a feladatra hetekig készülő legénységgel. Kizárva minden kiegészítőt, földi páncélelhárítás, harci helikopterek, gyalogsági tevékenység, stb. :) Gondolom... :) Bár biztos vagyok benne, látványos és a közönség számára igazán szórakoztató élmény lesz majd. Valamit nyilván ismét megtudunk majd a harckocsik képességeiről, de azért túl nagy szakmaiságot ne várjunk tőle.

feltuningolt tankok? az milyen? NOS a motorba vagy villogó neon a lánctalpakhoz? :) Majd kiderül mennyire marketing és mennyire szakmai az egész, de a teljes szakmaiságot biztosan hanyagolni fogják és nem fognak egymásnak esni minden tudásukat bevetve.

Te jó ég! A második mondatban van egy értelmezhetetlen idegen szó, ráadásul többes számban!

"HADOSZTÁLYAIT"?????

Arra a századnak is kicsi zászlóaljunkra gondoltam! (:D -lemaradt).

Honvéd,

Azért fontos paraméterek kerülnek így is összehasonlításra. Amit mondasz, sem lenne rossz. Egy olyan összfegyvernemi hadgyakorlat, ahol nem szabják meg egyik csapatnak sem, hogy mit kell csinálnia. Ha még a nyilvánosságot is beengednék... nehányukat a célterületre.

Ma elkezdődött a verseny...inkább volt SzU országokkal....tankok festésért aztán "5" -t lehet adni..Video: http://tvzvezda.ru/news/forces/content/201308141302-7zir.htm

Aki nem talál - mehet a büntető körre - 500 m. Festés inkább a nézőknek szól, hogy lehessen megkülönböztetni a résztvevőket...

Ma elkezdődött a verseny...inkább volt SzU országokkal....tankok festésért aztán "5" -t lehet adni..Video: http://tvzvezda.ru/news/forces/content/201308141302-7zir.htm

Ma csak az orosz verseny zajlott a katonai korzetek kozott, melynek gyoztese a nyugati katonai korzet csapata.
Ok képviselik Oo-ot a szombati versenyen, melyen még részt vesznek Orményország, Kazahsztán és Fehéroroszország a T-72 B-vel.
A gyoztes csapat:

épp arra gondoltam, milye faca lenne súlycsoportbontásban....
már venném is jegyet...

inkább mint egy Red Bull Race...

Nah itt milyen lesz a matchmaking? Oroszok hozzak a T-90-et, a nemeteknek meg engednek Leo1 est, az USAnak meg M-60at. Mar ha a wargamingtol licenszelik az MMet :)

---
Festekes airsoft: az a baj vele, hogy ha puha mar a tarban vagy a kiloveskor szetdurran, ha meg kemeny akkor becsapodaskor se. Amugy meg pontatlan szar. Maradjunk csak a muanyagnal (es nem a bioBBnel, ami szinten szar) :)

Nem kell festékes legyen, lényeg, hogy a pontossága és a sebessége hasonló legyen egy valódi lövedékéhez, és emellett max a festéket verje le vagy a reaktív dobozkát tojpassza be de nagyobb kár okozására ne legyen képes. Hanem marad a terepezés, a lézeres bohóckodás a bokorpáncéllal és a célbalövés (nem egymásra). Így lehetne egy rendes harckocsicsatát rendezni egymás ellen.

A legjobb képek a versenyről itt:
http://tvzvezda.ru/news/nocomment/content/43tankovyy_biatlon59_pod_moskvoy_1608.html

Szeptember 19-én egy perui lotéren bemutatták aT-90S képességeit a perui legfobb katonai vezetésnek (300 ember).
r379t37i11204.jpg

r379t37i11206.jpg

r379t37i11207.jpg

r379t37i11208.jpg

Röviden: Az indiai T-90-hez vásárolt Invar tandem fejes pct. rakéták tech transzferjéből hiányzik a hozzá rendszeresített tűzvezető rendszer, melyet az oroszok nem kívánnak átadni Indiának. Így hazai vállalatokhoz fordult ennek kiküszöbölésére ú.m. Larsen & Toubro, Tata Power SED, Godrej.

http://www.defensenews.com/article/20131212/DEFREG03/312120019/Gov-t-Turns-Indian-Firms-Untangle-T-90-Missile-Woes