És akkor ezt a jó kis modern harci helikopter ukrán TV3-assal szerelik? A Motor Szicset szétverték az oroszok. Ha ez így megy tovább, a végén célszerű lesz Klimov VK-2500-ast belerakni, vagy keresni valami kínai erőforrást.
És akkor ezt a jó kis modern harci helikopter ukrán TV3-assal szerelik? A Motor Szicset szétverték az oroszok. Ha ez így megy tovább, a végén célszerű lesz Klimov VK-2500-ast belerakni, vagy keresni valami kínai erőforrást.
Vagy francia Makila (esetleg Atlas Topáz,ami a liszensze némileg módositva),angol RTM322,amcsi T700,
Szerintem csúnya is. Ez a helikopter nem ugyanazt az infrastruktúrát használja, mint a T625. Először tesztelték egy ilyen méretű helikopter alrendszereit, mint például a powershaft - powertrain. Valószínűleg a design megváltozik.Ne haragudjatok nekem nem tetszik.
Marad az Atlas Topáz.Makila 1 dél afrikai változata,némileg továbbfejlesztve.De az eredetit is szerintem gond nélkül eladnák a franciák.A T700-as engines már gyártják Törökországban, de a TAI nem akart olyan alkatrészt beépíteni a T929-be, amely a helikoptert az ITAR korlátozásai alá vonta volna.
www.airrecognition.com
Paris Air Show 2023: Turkish Aerospace Industries unveils revolutionary T929 ATAK II attack helicopter ...Paris Air Show 2023: Turkish Aerospace Industries unveils revolutionary T929 ATAK II attack helicopter
Paris Airs Show 2023: Turkish Aerospace Industries (TAI) unveils newest innovation, the T929 ATAK II attack helicopterwww.airrecognition.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..