Tank biatlon (Oroszország)

Harckocsi biatlon.Második adás,a Rosszija-1 tv műsoráról:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A hírek szerint jovore egész szép mezony jon ossze a tank biatlonra. A megmérettetésben az USA, Olaszország, Nagy-Britannia, Svédország, Németország,Franciaország, Kína, néhány FÁK tagállam és Oo csapata vesz részt.

Azon gondolkodtam a tankbiatlon kapcsán,hogy azok a tankok amik tudnak menetből lőni azok nagy előnyben vannak.

Mackensen

-.- köszönöm -.-
(szerintem értetted,hogy mit akartam kinyögni).

Nem nagyon:)
Nem tudok olyan napjainkban rendszerben lévő tankról aminek ne lenne stabilizátora, tehát lehet vele menet közben pontosan lőni.
Viszont amióta léteznek tankok, még az első világháborúsaknak is, el lehet sütni az ágyújukat menet közben. Az más, hogy szinte lehetettlen velük ilyenkor célozni.

Mackensen

Arra gondoltam,hogy célon is tudja tartani a számítógép önállóan a löveget,a T-72-nél ez nincs meg ott a lövésznek kell célon tartani a löveget ami nem feltétlen egyszerű feladat.

Már 40 ország érdeklodik a nemzetkozi tank biatlon iránt, koztuk az USA is. Az egyeztetések februárban kezdodnek az orosz Hm és az érdeklodo országok kozott. Valakinak van infoja, hogy mi (MH) jelentkeztunk-e?

:) Mint megfigyelo, vagy kozonség. Legjobb lehetoség megismerni a tankokat akcioban. Kilehet választani majd valamikor a jovoben beszerzésre kerulo tankot.

"Mint megfigyelo, vagy kozonség."

A magyar rögvalóság kb. ez. Turistaként kijutunk a HM-el. Sőt emekkora a létszám egy repülővel az egész magyar harckocsizó zászlóalj ki tud menni nézőnek.

Közönségként remélem látni fogjuk, ha élőben nem is, a neten biztosan.
Részt venni ? Mivel ???
Olyan alap T-72 M1 harckocsival, ami nekünk van, inkább semmi felesleges "sport". :)
Óvatos duhajként, inkább csak nézzük meg az eseményt.

"Mint megfigyelo, vagy kozonség."

A magyar rögvalóság kb. ez. Turistaként kijutunk a HM-el. Sőt emekkora a létszám egy repülővel az egész magyar harckocsizó zászlóalj ki tud menni nézőnek.

Lenne rá fogadásom, hogy mindenki kijutna a felső vezetésből akinek vagy van köze hozzá, vagy nincs, s befér a gépbe, csak a zászlóaljból senki /na jó, a parancsnok/

Valakinak van infoja, hogy mi (MH) jelentkeztunk-e?

na....oroszoknál van elég roncs a lőtéren így is....

A cseh védelmi miniszter mai kijelentése szerint elfogadta Szergej Sojgu meghívását , így ok ezzel jonnek a tankbiatlonra,
T-72M4CZ
zrbd486.jpg