A legfrissebb hírek szerint, 5 ország vesz részt a nyári tankbiatlonon saját harckocsival. Ezek Ukrajna, Gorogország, Csehország, Olaszország és Kína. 15 ország résztvevoi modernizált T-72 -vel vesztnek részt.
Igen. De szerintem csak emebereket visznek, habár korábban 22 országról írtak, hogy elfogadták a meghívást. Tehát 2 ország még nem dontotte el, hogy visz-e technikát vagy csak embereket kuld.
Legyen 3 tagú a küldöttség, menne elsősorban boki, mert beszéli a nyelvet és bírja az oroszokat meg találkozna a régi FSZB-s spanokkal, másik oldalon menne hyriu, mert ha valaki (boki) megírja hogy minden csodás akkor valakinek azt is meg kell írni, hogy minden szar, és menne GrGLy, hogy hivatalosan is képviselje valaki a HTKA-t meg az arany középutat (meg addig se bannolna ki senkit ).
Joker......
Littlejohn L-ügynököt kihagynád.....? Én villantanék, és 900 évre titkos lenne minden. Ja.. meg a pénzt is eltenném.. Fontos érv lenne, hogy a tankokhoz én sem értek....
Az autómata töltő berendezés szokott elakadni egy harckocsiban? Ha nem akkor miért nem burkolják be legalább egy egymilliméter vastag fémlemezzel, hogy a katona karját le ne kapja véletlenül?
Ha a tank egyenetlen terepre ér nagyobb sebességgel és repül egy rövidet vagy megrázkódik oldalirányba olyankor sem áll fent ez a veszély? Vagy ha nekiütközik valaminek?
A harckocsik nem repkednek csak a bemutatókon.
Nem tudom,hogy ültél-e már T-72-ben de ha nem akkor elárulom,hogy nagyon szűk benne a hely így szinte esélytelen leesni a forgótárhoz.