Sixtusnak… már ha jól nézem a Wikipédián.Manapság így hívják az impotenciát?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sixtusnak… már ha jól nézem a Wikipédián.Manapság így hívják az impotenciát?
A RICO-ra gondolsz?Talàn a Lex Nico?
Igen.A RICO-ra gondolsz?
Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act - Wikipedia
en.wikipedia.org
Ami itt idevágó szerintem az magyarra fordítva: "a magatartási mintákra összpontosít, nem pedig a bűncselekményekre".Igen.
Köszönöm!
Tudom hogy màs a rendszer ( precedensjog,esküdtek,stb), a szellemiség viszont àtültethető lenne.
Fòrumjogàszok majd megszakértik ha akarjàk.
De ha az is lenne, az miben is cáfolná az állítottakat? Eddig, tudtommal egyik megnevezett érintett sem tett rágalmazásért feljelentést, de még csak hangos tiltakozást sem lehetett hallani tőlük.ez egy megrendelt akció
"Csak ma magyarorszàgon nem "igazsàgszolgàltatàs" van hanem " jogszolgàltatàs" van, nüansznyi különbség."Jò, ha a NAV elnéz pàr millió "elíràst", akkor elfogadom hogy 17/10-en lett elfeltetve valaki, elõbb nem.
Elfogult vagyok.
Jeleztem.
Mi is annak a yenki törvénynek a neve ( Talàn a Lex Nico?) , amelyik alkalmazàsa esetén nem kell a cselekményt bizonyítani, elég ha a szervezethez valò tartozàst bizonyítja az ügyész és megnyeri a fullos "ajàndékkosarat"? Hajrà takargatòk, hivatalnokok.
Alapjàban véve így kellene működnie a törvénykezésnek.
Csak ma magyarorszàgon nem "igazsàgszolgàltatàs" van hanem " jogszolgàltatàs" van, nüansznyi különbség.
Egyébként egyetértek.
Kàbítòszer esetében szimpatikus az a francia elképzelés hogy visszafordítjàk a rendszert...Ami itt idevágó szerintem az magyarra fordítva: "a magatartási mintákra összpontosít, nem pedig a bűncselekményekre".
De ezzel lehetne a folyamatosan változó kábítószer kereskedelmet is lefedni.
De ha az is lenne, az miben is cáfolná az állítottakat? Eddig, tudtommal egyik megnevezett érintett sem tett rágalmazásért feljelentést, de még csak hangos tiltakozást sem lehetett hallani tőlük.
Hmm a "Thökölyt" jól ismerem....az engedetlenséggel vót a "problem" ha jól emléxem...Az egyik csoportnál a Karinthy Frigyes gimnáziumi tanárok esetében a bíróság jogosnak tartotta az elbocsájtást
Ez is egy durva példa a szemünk előtt.Hmm a "Thökölyt" jól ismerem....az engedetlenséggel vót a "problem" ha jól emléxem...
Az elejétől fogva liberális/libertáriánus feldogàsú iskola...belülről tudom...főleg amióta a "kétnyelvűek" osszák az észt.
Én még az indulásakor jártam oda...ott is érettségiztem, a reformkomancs álca alatt már akkor beszivárgott az ideológia is...#kétnyelvű-kígyónyelv...Ez is egy durva példa a szemünk előtt.
Avagy, a nagypolitika hogyan màszik bele, a kicsik tànyérjàba....
Ugye adva van egy orszàg, annak van vezetése, politikai irànyvonala.
Namàrmost, ha az adott politikai (regnàlò) hatalom hosszùtàvra tervez, de azt làtja, hogy a tàrsadalom komplett szegmensei vannak identitàsidegen politikai-szociàlis szerveződések irànyítàsa alatt, mit is tehet?
El kell kezdeni bontani, majd építeni.
Reptilianok?#kétnyelvű-kígyónyelv...
Meg "vakolni"?El kell kezdeni bontani, majd építeni.
Mi a baj a kétnyelvű oktatással?Én még az indulásakor jártam oda...ott is érettségiztem, a reformkomancs álca alatt már akkor beszivárgott az ideológia is...#kétnyelvű-kígyónyelv...
Komoly liberális beálítottságú iskola lett, bár predesztinálva volt erre...
Semmi nem lenne, ha nem éppen a személyiség kialakulása idején oltanák be a magoncokat idegen oltványokkal...a legfogékonyabb korszakban. Nem a kéttannyelvűség a baj, bár az sem kifejezetten előnyös, de a jövő helytartóit nevelik ki ott...(láttam/tapasztaltam)Mi a baj a kétnyelvű oktatással?
Szingapúrban is angol nyelven tanítják az embereket, nem pedig kínaiul vagy malájul, mégse lettek bábállam. Az idegen nyelv tudás pedig egy rendkívül hasznos dolog, mivel sokkal jobban kiszélesedik az ember látótere és több tudásból meríthet. Itt a fórumon sem magyarul van a legtöbb hír, hanem angolul, Filternek hála franciául, oroszul, meg németül (meg persze Szőrhiggins héber berakásai). A magyar nincs eléggé elterjedve, hogy csak azt tanuljanak komolyabb szinten a tanulók, komoly képességhiányhoz vezet ma már, ha nem tudsz valamilyen elterjedt külföldi nyelvet.Semmi nem lenne, ha nem éppen a személyiség kialakulása idején oltanák be a magoncokat idegen oltványokkal...a legfogékonyabb korszakban. Nem a kéttannyelvűség a baj, bár az sem kifejezetten előnyös, de a jövő helytartóit nevelik ki ott...(láttam/tapasztaltam)
Hmm...egy kiforratlan ifjonc számára?Szingapúrban is angol nyelven tanítják az embereket, nem pedig kínaiul vagy malájul, mégse lettek bábállam. Az idegen nyelv tudás pedig egy rendkívül hasznos dolog, mivel sokkal jobban kiszélesedik az ember látótere és több tudásból meríthet. Itt a fórumon sem magyarul van a legtöbb hír, hanem angolul, Filternek hála franciául, oroszul, meg németül (meg persze Szőrhiggins héber berakásai). A magyar nincs eléggé elterjedve, hogy csak azt tanuljanak komolyabb szinten a tanulók, komoly képességhiányhoz vezet ma már, ha nem tudsz valamilyen elterjedt külföldi nyelvet.
Hmm...egy kiforratlan ifjonc számára?
Szingapúr nem bábállam?
De zárjuk is...mert egy libsikeltető a suli...punk-tum...
Hmm...szerintem...hmm
Igen egy kifforratlan ifjonc számára, ha minél sikeresebb akar lenni, elengedhetetlen a nyelvtudás a globalizmus korszakában az Európai Unió polgáraként.
Van az a sztereotípia, hogy az iskola "libsivé" teszi az embereket, de személyes tapasztalatom szerint ez egyáltalán nem igaz. Bár szerintem alapból nem is az a baj, ha valaki liberális, hanem ha a saját fejében lévő teóriáit látja az egy igazságnak és próbálja azt misszionárusként téríteni.
Faxt. Bi, csajok is kellenek neki, ha elég fiatalok. Mérő Vera posztja alatt írt erről valaki pont. Na, de én, aki vidéki versenyző vagyok és a művészvilág közelébe is max nézőként jutok, tudtam 3(!) egymástól teljesen független forrásból, h a 15-17 éves korosztály a kedvence. Az egyik vonalon a valakinek a valakije szinten, de a forrás szerint a Keveházi hajtotta el a balettintézet környékéről, idézném, "rálépett a faszára és hanyatt lökte". A '90es évek elején, amikor ezzel még lehetett hódítani, nagyon új, nagyon menő, nagyon nyugati kocsikkal vitte korzózni a kiszemelt balettosokat.Sima homonak gondolta volna az ember.
Az eredeti videóra, a zenész is kimondja Lengyel Attila nevét, meg Lakatos Márkét is.Ezt nem ertem... nev nelkul kire keressek? Mindenfele titulusa volt mindenkinek 20 -30 eve, egy vicc volt az egesz magyar uzleti kultura.
De a tanárnéni, aki a diákját molesztálta, az Elysée palotában lakik.Csak jò lenne làtni a büntetéseket is...ftanciàk 70 éves papnak odavertek 18-at. 4 molesztàlàs, egy erőszak....
Itt a minimum a tényleges életfogyt.
Màs.
Jò lenne valamilyen kormànyzati magyaràzat , hogy 2/3-adnàl mi az oka annak hogy a kémiai kasztràlàst leseperték az asztalròl?
Lakatos szabadlàbon, évtizedes ismert ügyek a rendőrség àltal elfektetve, ujsàgíròk àltal elfeltetve...ügyészség nem tud semmiről. Ez nem az eu pénzes történet... ebbe belebukhatnak Trump ide vagy oda.
Àldozatok? Milyen tàmogatàst kapnak? Foglalkozik a szerencsétlenekkel valaki?
Kormànyunk is kihùzhatnà a seggéből az ujjàt , aztàn odacsaphatna....
Igy azt kell hinnem hogy érintettek.... , remélem nem.